Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.889
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.889
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu Altcoinler Terra (LUNA) Gibi Sıfıra Gidebilir mi?

Kripto para piyasası, Terra (LUNA)’nın çöküşüyle birlikte çalkantılı bir haftayı geride bırakmaya hazırlanıyor. Kripto para odaklı Youtube kanalı Cheeky Cyrpto’ya göre, Terra ile bağlantılı birkaç protokol de, tıpkı Terra gibi çöküş yaşayabilir ve fiyatı sıfırlanabilir. coinmuhendisi.com olarak, analistin görüşlerini ve dikkat çektiği 7 altcoin projesini aktarıyoruz.

İşte Terra ile bağlantılı ve dikkat edilmesi gereken 7 altcoin:
Pylon Protocol (MINE)

Listeye giren ilk altcoin Pylon Protocol (MINE). Pylon Protocol, anapara korumalı, verim tabanlı ürünler ve hizmetler için bir DeFi çerçevesidir. Terra blockchain’i üzerine inşa edilen Pylon, kullanıcılar ve hizmet sağlayıcılar arasında, ödemenin önceden yapılan harcamalar yerine nakit akışı yoluyla yapıldığı, uzun vadeli teşvik uyumu için yeni bir mekanizma sunar.

Terra il bağlantıları en açık olan proje: Anchor Protokol (ANC)

Analiste göre endişe duymamız gereken bir diğer proje Anchor Protocol (ANC). Anchor Protocol, stabilcoin mevduatlarında yüzde 19,5’e varan getiri sunan bir borç verme ve ödünç alma protokolüdür. Borç verenler, düşük oynaklıktan yararlanırken UST’lerini yatırabilir ve yatırımlarından cazip oranlar elde edebilir. Borçlular, LUNA teminatlarını kontrolden vazgeçmeden üretken varlıklara dönüştürebilirler. ANC, Terra (LUNA) ile bağlantıları en bariz projelerden biri olduğu için, analistin listesinde ilk sırada yer alıyor. Bu altcoin, dip seviyeleri gördükten sonra yeniden toparlandı.

Synapse (SYN)

Analistin listesindeki bir diğer altcoin projesi ise Synapse (SYN). Synapse, zincirler arası işlevsellik ile varlık transferleri, takaslar ve genelleştirilmiş mesajlaşma gibi entegre blockchain faaliyetlerine güç sağlar. Analiste göre, evrensel bir likidite ağı zinciri olan Synapse, dikkat edilmesi gereken bir başka proje.

Mirror Protocol (MIR)

Sıradaki altcoin, Mirror Protocol (MIR). Mirror, Terra blockchain’inde Terraform Labs (TFL) tarafından oluşturulan sentetik bir varlık protokolü olan Mirror Protocol’ün yönetim token’idir. Mirror Protocol üzerinde çok fazla UST kilitlenmiş olabilir. Analiste göre bu yüzden MIR dikkat edilmesi gereken bir proje olarak listedeki yerini alıyor.

Mars Protocol (MARS)

Analistin listesindeki bir diğer dikkat edilmesi gereken altcoin projesi ise Mars Protokolü’dür (MARS). Mars, Terra üzerine kurulmuş ve merkeziyetsiz bir kullanıcı ve geliştirici topluluğu tarafından yönetilen tam otomatik, zincirleme bir kredi protokolüdür. MARS, LUNA’nın düşüşü ve çöküşünden sonra büyük bir toparlanma yaşıyor.

Astroport (ASTRO)

Bir sonraki proje Astroport (ASTRO). Astroport, Ethereum blockchain’inde altı yıllık geliştirmenin en iyi parçalarını birleştirir ve Terra’da sunar. Analiste göre ASTRO, kesinlikle bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken başka bir altcoin’dir.

Terra ile bağlantılı ve dikkat edilmesi gereken son altcoin:
Spectrum Token (SPEC)

Listedeki sonuncusu proje Spectrum Token (SPEC). Bu, Terra ekosistemindeki ilk ve yenilikçi getiri optimize edicidir. Terra LP’lerinizi ve tek token ödüllerinizi otomatik olarak birleştirir ve otomatik olarak paylaşır. Analiste göre SPEC, bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken başka bir protokoldür.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir