Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.593
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.593
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Altcoin’e Dikkat: Scam! Önce Patladı, Sonra Çakıldı

2021’deki Squid Game (SQUID) “rug pull” operasyonundan sonra, diziden ilham aldığı bildirilen yeni bir altcoin projesi listelerde hızla tırmandığı için uzmanlar uyarıyor. Bu yazıda, Sahana Venugopal’in “yeni versiyon” Baby Squid Game (BSG) hakkındaki tespitlerine göz atıyoruz.

Altcoin projesi yeni yıla %500’lük patlamayla başladı

Baby Squid Game (BSG) 2021’in sonlarında ortaya çıktı ve dip fiyatlara dalıp orada kalmadan önce fiyatta büyük bir artış yaşadı. Bununla birlikte, Binance Smart Chain tabanlı BSG token, 31 Aralık’ta %500’den fazla ralli yaparak CoinMarketCap’te en çok kazananlar listesinin zirvesine yerleşti.

Baby Squid Game token’in resmi web sitesine bakıldığında, alan adının geçen yıl Ekim ayında oluşturulduğu öğreniliyor. Web sitesi yaşları, projeye ne kadar zaman harcandığını göstermek için önemli bir faktör olabilir. Baby Squid Game’in TechRate tarafından denetlendiğini bildirdiğine dikkat etmek önemlidir. Token’in çalışma belgesi veya kırmızı kağıt belirtilen belde şu ifadeler kullanılıyor:

Baby Squid, oyuncuların oyun içi NFT başarılarından ve gerçek paradan para kazanmalarına izin veren, merkezi olmayan bir oyun PvP platformudur.

Projenin sosyal medya kimlik bilgileri başka bir hikaye

Oyun geliştiricisi Robert Aponte’nin resmi olarak listelenen tek kanalı, sadece üç gönderiye sahip başka bir şirketin Instagram hesabı. Aponte, “Instagram’da 6 milyondan fazla takipçi” olduğunu iddia ediyor, ancak listelenen Instagram hesabının yalnızca 14,6 bin takipçisi var. Ayrıca sitede yer alan YouTube kanalının sadece üç abonesi varken, resmi Twitter hesabının 9 bine yakın takipçisi bulunuyor. Sosyal medya istatistikleri, bir token topluluğunun katılım düzeylerini göstermede uzun bir yol kat edebilir.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Squid Game (SQUID), binlerce kullanıcıyı dolandıran bir “rug pull” dolandırıcılığı olmakla suçlandığında kripto dünyasında manşetlere taşındı. BscScan ayrıca bunu bir “soygun” olarak sınıflandırdı. Araştırmalar, sorumluların milyonlarca dolarla kaçtığını tahmin ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir