Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.718
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.718
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Altcoin’e Balina İstilası: Boğa Koşusu Yapabilir!

Ethereum ağı, tarihsel olarak boğa koşularından önce gelen bir balina akışıyla karşı karşıya. Santiment’ten elde edilen veriler, piyasa değerine göre en büyük altcoin projesinin fiyat hareketlerinin 10.000 veya daha fazla ETH tutan balina sayısıyla ilişkili olduğunu gösteriyor.

Ethereum fiyatı, 60’dan fazla balinanın 10 binden fazla ETH taşımasıyla ısınıyor 

Örnek olarak, Eylül 2020’de bu kadar büyük balinalar ETH almaya başladığında, fiyat %1300 arttı. Bunu, Mayıs 2021’de aynı ETH yatırımcı grubu tarafından yapılan bir satış takip etti ve bu da fiyatta yüzde 62’lik bir düşüşe neden oldu. Veriler, diğer ağlar gibi Ethereum ağının da ETH fiyatının artması için balinalara bağımlı olduğunu ortaya koyuyor.

60 altcoin balinası Ethereum ağına katıldı

ETH’nin fiyatı 10.000 veya daha fazla ETH’ye sahip balina sayısıyla ilişkili olduğundan, balina sayısındaki artış yeni bir boğa koşusunun başladığını gösterebilir. coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Ali Martinez’e göre, 2022’de 60 balina ağa girerek “yeni bir boğa koşusunun başlangıcını işaret ediyor”.

Ethereum’un yatırımcılara son zamanlardaki çekiciliği göz önüne alındığında, bu pek şaşırtıcı değil. Her şeyden önce, ağın akıllı sözleşmeler ve Dapp’ler için önde gelen Blockchain olarak sunacağı çok şey var. Bunlar, Ethereum’un günlük hayatta yaygın olarak kullanılan sayısız bileşeninden sadece ikisi. Sonuç olarak, uzmanlar ve ağ savunucuları, ETH’nin önemli ölçüde küçümsendiğini düşünüyor.

Balinaların artmasının bir başka nedeni de Ethereum’un Proof-of-Stake’e geçme arzusu olabilir. Geçişin birçok kez ertelenmesine rağmen, ağın tamamlandığında önemli ölçüde daha rekabetçi hale geleceği aşikar. Hem geliştiriciler hem de normal kullanıcılar, daha fazla insan ağı kullandıkça gaz fiyatlarını düşürecek, işlemleri hızlandıracak ve ETH fiyatını artıracak olan değişikliği dört gözle bekliyor.

13 altcoin balinası tekrar Ethereum ağına katıldı

Son birkaç gün içinde 10.000’den fazla ETH’ye sahip on üç balina ağa girdi. 14 Mart’tan bu yana, bu tür cüzdanların sayısı %4 arttı.

Ethereum (ETH) analizi

Mevcut piyasa düşüşü, Ethereum fiyatını 3.000 doların üzerinde tutan kısa bir toparlanma ile sonuçlandı. Bunun nedeni balina istilası olabilir, ancak bunun devam edip etmeyeceğini bilmenin bir yolu yok. Diğer büyük kripto para birimleri de yeşile döndü ve analistlere göre piyasanın yeni bir yükseliş başlatmak üzere olduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir