Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.467
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.467
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Altcoin’den Yeni Ortaklık: Artık Milyonlar Geliyor!

Tedarik zinciri odaklı VeChain’in altcoin projesi VET, kripto para birimi ödeme protokolü Alchemy Pay (ACH) ile ortaklık kurduktan sonra artık dünya genelinde iki milyondan fazla mağazada ödeme olarak kabul ediliyor. İşte detaylar…

Popüler altcoin VET’in kullanım alanı genişliyor

Yeni bir duyuruya göre, VeChain’in yerel tokeni VET artık bir kuruştan daha düşük maliyetli anlık işlemlerle Alchemy Pay platformu aracılığıyla gerçek dünya mal ve hizmetlerini satın almak için kullanılabiliyor. VET, açıklamasında, ortaklık kurduğu Alchemy Pay sayesinde VET’in artık dünya çapında iki milyondan fazla mağazada ürün satın almak için kullanılabileceğine işaret etti.

Açıklamada “Gelişmiş düşük karbonlu Blockchain’imizi kullanarak, işlemler bir kuruştan daha düşük maliyetlidir ve herhangi bir VeChain cüzdanından saniyeler içinde işlenir,” ifadeleri yer aldı. Vechain CEO’su ve kurucusu Sunny Lu Mart ayında yaptığı bir basın açıklamasında VET’in Alchemy Pay ile ortaklığın bir ödeme aracı olarak faydasını ve benimsenme oranını artırmayı hedeflediğini söyledi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

VET’in Alchemy Pay’in kripto para birimi ödeme sistemine entegrasyonu, bir ödeme şekli olarak VET’in gerçek dünyadaki kullanım durumlarını daha da genişletmek açısından önemlidir. Alchemy Pay kullanarak Visa, Mastercard ve Paypal gibi ana ödeme standartlarını etkinleştirerek, birçok yeni kullanıcı için bir engel olabilecek kripto borsalarının komplikasyonlarını atlayarak doğrudan erişimi mümkün kılarak VET’in ana akım olarak benimsenmesi artacaktır.

VeChain (VET) artık Binance Bridge 2.0’da destekleniyor

VeChain’in 2 milyondan fazla global mağazada kabul edilen bir ödeme seçeneği haline geldiği haberi Binance’in arka planında VET’in artık BNB Chain’de desteklendiği haberinin ardından geldi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Binance Bridge 2.0 tarafından desteklenen diğer tokenler arasında VET de bulunuyor. Borsadaki ekibe göre, Binance Bridge 2.0, Ethereum’dan BNB Smart Chain’e BTokens olarak listelenen ve seçilen listelenmemiş tokenları köprülemek için yeni bir yol sunuyor. Wrapped tokenlarınızı BNB Chain ekosistemi ile kullanabilir ve DeFi, blockchain oyunları, metaverse ve daha fazlasını keşfedebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir