Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.646
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.646
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Altcoin’den Metaverse Hamlesi: Yüzmilyonluk Fon!

Piyasa sıralaması bakımından 34. sırada yer alan altcoin Hedera Hashgraph, perşembe günü HBAR token’larının gelişimi için 250 milyon dolar koyacağını ifade ediyor. Böylece HBAR da en son girişim fonu ile metaverse trendini takip ediyor. Popüler kripto para biriminin başlattığı fona ilişkin açıklamalarının detayları haberimizin devamında yer alıyor.

HBAR’dan dikkat çeken metaverse fonu

Kısa bir süre önce Hedera Hashgraph (HBAR) Vakfı tarafından yapılan duyuru, altcoin’in ağının merkezi olmayan finansa (DeFi) odaklanan 155 milyon dolarlık bir “Kripto Ekonomi Fonu” başlatmasından sadece bir hafta sonra geldi. Altcoin şirketinden yapılan basın açıklamasına göre metaverse fonu, Hedera’nın kullanıcıları Web 3’e ve ekosistemine “oyun ve sanal dünyalar, tüketici markaları ve koleksiyon ürünleri, spor ve eğlence” amaçlı kullanılacak.

Metaverse fonuyla dikkat çeken altcoin projesi Hedera Hashgraph (HBAR), yakın zamanda Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu hale getirilen Blockchain benzeri dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) ile biliniyor. Büyük token teşviklerinden oluşan bir paketle, altcoin ağının geliştiricileri, diğer zincirlere tercih eden uygulamaları çekmek istiyor.

Altcoin’in fonundan ilk hibe NFT odaklı Sayl’a verildi

Hedera Hashgraph (HBAR) Vakfı başkan yardımcısı Alex Russman bir röportajda bütün metaverse alanını, Web 3’e yeni kullanıcılar getiren uygulamalar için her şeyi kapsayan bir parça olarak gördüklerini ifade ediyor. Russman, 2021’i NFT’lerin yılı ve 2022’yi kurumsal uygulamalarının yılı olarak gördüğünü ekliyor. Basın açıklamasına göre, altcoin’in başlattığı yeni fondan ilk hibe, markaların NFT’leri kullanmasına yardımcı olan ve 300’den fazla şirketle ortaklığı ile bilinen Sayl’a gitti.

Coinmuhendisi.com olarak açıklamalarını yakından takip ettiğimiz HBAR Vakfı başkan yardımcısı Alex Russman, Hedera’nın özellikle ilgilendiği iki alanın sanal moda ve oyun olduğunu belirtiyor. Bu sektörler, şirketin halihazırda iyi ilişkiler içinde olduğu şirketler arasında görünüyor. Hedera’nın “Governance Council” grubundaki 39 şirketten biri oyun devi Ubisoft oluyor. Ubisoft, aralık ayında kendi NFT fiyaskosunun ardından bir aydan biraz fazla bir süre sonra konseye katıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir