Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.464
% 3.71
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.464
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Bu Altcoin’den İddialı Lansman: Fiyat Haberle Sıçradı!

Curve DAO Token (CRV), Terra’nın DeFi platformunda iddialı ‘4pool’ likidite havuzunu başlatmasıyla altcoin fiyatı son 24 saat içinde %18’in üzerinde arttı.

4pool lansmanı sonrası CRV TVL 19 milyar dolara ulaştı

Curve DAO Token (CRV), ilk 100 kripto para birimi arasında en çok kazandıran token oldu. Curve Finance, TerraUSD (UST), Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve Frax’ı içeren 4pool stablecoin’i başarıyla etkinleştirdi. Yeni likidite havuzunun Curve’e daha fazla sermaye çekmesi bekleniyor.

4pool likidite havuzu, merkezi olmayan bir tasarruf hesabına benzer şekilde mevduat getirisi sunmak için dört farklı stablecoin’den gelen likiditeyi birleştiriyor. Bir tweet ile duyurulan Curve’deki lansmanının mevduatları daha da artırması bekleniyor. DeFi Lama’nın verilerine göre Curve, kilitli toplam değere göre 19 milyar doların üzerinde olan en büyük DeFi borç verme platformu.

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verildiği üzere daha önce, Curve Finance, 3pool ücretlerinin 1 bps’ye düşürüldüğü bir simülasyon sunmuştu. Stablecoin piyasasında 3pool ücretlerinin gerekli hale geldiğinden bahsetti. DeFi Lama, 3pool kazançlarının düşebileceğini ancak metapool’lerin verimliliği nedeniyle toplam DAO kazançlarının sonunda artacağını ekledi. Ethereum ağında 16,75 milyar doların üzerinde CRV’nin kilitlendiği tahmin ediliyor.

Altcoin fiyatı sıçradı ve 24 saatlik işlem hacmi %100 arttı

CRV tokenlerinin 24 saatlik işlem hacmi %100’ün üzerinde bir artışla 300 milyon dolara fırladı. Son fiyat artışı, tokenin son 7 günün kaybını temizlemesine yardımcı oldu. CRV tokeni, basın zamanında ortalama 2,56 dolar fiyattan işlem görüyor. CRV tokeni, toplam piyasa değeri 1,1 milyar dolar olan 69. en büyük kripto para birimi olmayı başardı.

CRV günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

WhaleStats’a göre, CRV tokeni, en büyük 1.000 Ethereum balinaları tarafından en çok kullanılan akıllı sözleşmeler arasında listelendi. Bu arada, Balinalar USDC ve USDT stablecoin biriktiriyor. USDC ve USDT, son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasına da girdi. Balinaların en büyüğü sırasıyla 722 milyon dolar ve 611 milyon dolar değerinde USDC ve USDT tokenlerine sahip. USDC ve USDT, toplam balina varlıklarının sırasıyla %11,21 ve %9,47’sini oluşturuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir