Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.199
% 4.30
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.199
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Altcoin’den Aldı: 35 Yaşında Emekli Milyoner Oldu!

Eski bir süpermarket depo çalışanı olan Rob, popüler meme coin Shiba Inu’ya (SHIB) yatırım yaptıktan sonra 35 yaşında emekliliğe ayrıldı. Çocuklarına daha iyi bir gelecek inşa etmek için kripto para yatırımına yöneldiğini ifade eden Rob, altcoin piyasasındaki tecrübelerini aktarıyor…

Altcoin yatırımı milyonerliğe ulaştırdı

Her şey, Ağustos 2022’de Shiba Inu’nun 28 sayfalık white paper’ını okuduktan sonra başladı. Rob, lansman belgesini okuduktan sonra kripto paralar ve SHIB ile ilgilenmeye başladı. Fortune’a yaptığı açıklamaya göre Rob meme coin’e bağımlıydı. Daha sonra yavaş yavaş 8 bin dolar yatırım yapmaya karar verdi ve diğer yatırımcılar gibi elindekilerin büyümesini bekledi. SHIB’in değeri Mayıs 2021’e yükselmeye devam ederken, Rob yatırımlarının arttığını görmekten heyecanlıydı ve kazançlarının hala bozulmadığından emin olmak için hesabını her saat başı kontrol ettiğini bile paylaştı:

Oldukça fakir bir aileden geliyorum. Bu kadar paraya sahip olmayı hayal bile edemezdi. Ama kontrol ettiğinde gitmemişti. Rüya değildi!

Mayıs 2021’de Shiba Inu’nun değerinin yükseldiğini gören Rob, 500 bin dolar değerindeki SHIB’i nakite çevirmeye kadar verdi ve birkaç aylık yatırımının ardından mutlu bir şekilde banka hesabına yatırdı. Ardından, meme coin’in değerinin Rob’un kazancını 1 milyon doların üzerine çıkardığı başka bir boğa koşusu geldi. Kısa sürede bir milyon doları aşan yatırımıyla Rob, sadece 35 yaşında ve büyük parayla huzurlu bir emeklilik geçirmek istiyor. Roc, hepsinin beklendiği Shiba Inu rallisi sayesinde olduğunu ekliyor.

Shiba’dan son gelişmeler

Piyasanın en büyük ikinci meme token’i SHIB, Brezilya borsası Foxbit’te listelenmeye hazırlanıyor. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere işlemler 16 Şubat’ta açılacak. Bu arada, Shiba Inu ekosisteminde metaverse hazırlıkları da sürüyor. “Shiberse” projesi, tıpkı en büyük rakipleri Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) gibi arazi satışları başlayacak. ShibaSwap’ın tokeni Doge Killer (LEASH), ön satışta kullanılacak kripto para birimi olması nedeniyle duyurunun arından %30’dan fazla yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir