Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$67.031
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.031
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu Altcoin’de Şüpheli Nakit Çıkışı: Fiyat Eriyor!

Sektördeki en büyük NFT platformlarından biri olan LookRare (LOOKS), Ethereum cinsinden 30 milyon dolarlık nakit çıkışını doğrulayarak topluluk içinde öfkeye neden oldu. İşte NFT platformunun, altcoin yatırımcılarından hiçbirinin parasını almadan nasıl bu kadar büyük bir kâr elde ettiği…

Altcoin projesinden şüpheli nakit çıkışı ifşa edildi

NFT platformlarının beyan ettiği ücret yapısına göre, proje ekibi, ilişkilendirilmemiş LOOKS token’lerini stake ederek milyonlarca WETH ödülü topladı. Koleksiyonerler, NFT’lerini sattıklarında, genellikle bir ücret telafisi olarak kullanılan LOOKS token’i ödül olarak geri alırlar. Ancak platformda, token’ler havuzlarda stake edildi ve platformun ekibi, kripto para karıştırma yöntemiyle ödeyebilecekleri büyük miktarda wrapped (sarılmış) Ethereum tokeni (WETH) kendi hesaplarına çekti. Aşağıdaki tweet dizisi, işlemlerin on-chain izini gösteriyor.

LookRare’in bir ekip üyesi daha sonra Twitter hesabından, ekibin yarım yıldan fazla süredir herhangi bir ücret, maaş veya ödül almadan çalıştığını iddia etti. Platformda işlem gören nakit, platformun on üyesi arasında dağıtılacak ve bu fonların bir kısmı halihazırda çeşitli NFT’leri satın almak için kullanılıyor. Ekip üyelerinden biri olan Zodd, para birimi karıştırma yaklaşımını kullanırken tüm ekibin anonim olarak çalıştığını açıkladı. Sonuç olarak, muazzam miktarda kripto para ödeyerek tanınmak istemiyor.

Topluluk tepkisini gösteriyor

Yanıt tatmin edici değildi ve topluluk, ekibin milyonlarca doları Ethereum’da tutmak yerine LOOKS token’lerini geri satın almasını istedi. Platformun kripto para birimi LOOKS, büyük bir nakit çıkışı nedeniyle birkaç saat içinde değerinin %15’inden fazlasını kaybetti. Ne yazık ki, ayrıntılı açıklamalar tokenin daha fazla düşmesini engellemedi.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız, rug pull operasyonu olduğu şüphelenilen Titano Finance’den (TITANO) son gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

LOOKS fiyatı %15 değer kaybetti

Ekibin yaptıklarının sosyal medyada yankı bulmasıyla LooksRare (LOOKS) fiyatı saatler içinde %15 değer kaybetti. LOOKS, yatırımcıların ve içerik oluşturucuları katılım için aktif olarak ödüllendiren topluluk odaklı NFT platformu LookRare’in işlevsel kripto para birimidir. 20 Ocak 2022’de, LOOKS fiyatının 7.07 dolarla ATH seviyesine ulaştığını gördük. Ekibin topluluktan gizlediği skandal kazanç mekanizması ifşa olurken, LOOKS fiyatının ATH seviyesinden uzaklığı %69.16’a ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir