Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.707
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.707
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu Altcoin’de Death Cross! “Bu Seviyelere Düşebilir”

Death cross yatırımcıları korkuttuğu için popüler altcoin projesi Polygon’da fiyat hareketi düşüyor. Poligon (MATIC) fiyat hareketi, “ölüm haçı” olarak yanıp sönen kırmızı ışıklara sahip. MATIC boğaları, art arda beşinci hafta kayıp için çabalarının yetersiz kaldığını görüyor. Analist Filip L.’ye göre kırmızı azalan trend çizgisine karşı üçüncü bir ret ile fiyat hedefi kısa vadede 1.246 dolar veya 1.097 dolar olarak belirlenmiş görünüyor.

Death Cross işareti veren altcoin

Poligon (MATIC) fiyat hareketi, haftayı zaten üst üste beşinci olan başka bir kırmızı mumla kapatacak. 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), arka arkaya bu beşinci negatif kapanışla birlikte 200 günlük SMA’nın altına doğru ilerliyor ve yatırımcıları uzun süre korkutup kaçıracak korkunç Death Cross’u gerçekleştiriyor. Önemli bir pozitif katalizör gelgiti değiştirinceye kadar sürekli azalan fiyat baskısı görmeyi bekleyin diyen analiste göre, şimdi daha fazla düşüş yaşanacak.

MATIC, ölüm haçı taşıyan kripto paralar kulübüne katıldı. Poligon fiyat hareketi en umut verici kripto para birimlerinden biriydi, diğer bazı kripto para birimlerine karşı iyi kartlara sahipti ve 2022’nin başında büyük kazançlar elde etmeye hazırdı. Coinmühendisi.com okurları olarak yakından izlediğiniz gibi, bu yılın üçüncü ayında bu duygu tamamen buharlaştı. Bu mevcut olumsuzluğun MATIC‘i geride bırakmasını bekliyor analist, çünkü ölüm haçı hissiyatı ağırlaştıracak ve yakında herhangi bir yatırımcıyı çekmeyecek.

Daha düşük seviyeler beklenebilir

MATIC fiyat hareketi bu hafta kırmızı azalan trend çizgisine karşı reddedildi, bu da kırmızı trend çizgisinin onaylandığını ve ileriye dönük olarak düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Şubat ayının en düşük seviyesinden 1.246 dolardan gelebilecek destek arayışında fiyat hareketinin şimdi daha düşük işlem görmesini bekleyin. Dolardaki güçlenme ve daha fazla olumsuz manşet devam ederse, yatırımcılar Rusya ve Ukrayna‘dan daha fazla gelişme beklerken, önemli tarihsel seviyenin bir miktar önem kazanması ve düşüş trendini yavaşlatması ile 1.097 dolara doğru daha düşük bir kırılma görmeyi bekleyin.

Pozitif bir katalizör, ekonomiyi desteklemek için küresel koordineli bir merkez bankası eyleminden veya bir miktar rahatlama sağlayan ve Ukrayna’daki durumu yumuşatan barış görüşmelerinden gelebilir. Bu gerçekleştiğinde, kırmızı alçalan trend çizgisinin üzerinde bir kırılma görmeyi, fiyatı 2.000 dolara yakın yeşil yükselen trend çizgisine yükseltecek büyük bir yatırımcı girişini bekleyin diyor analist.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir