Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.166
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.166
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu Altcoin Yeni Ortaklık Duyurdu: “Fiyatı Fırlayabilir”

Binance Labs, pSTAKE ile stratejik ortaklığını duyurdu. Bunun BNB ekosistemi için likiditeyi ve talebi artırması bekleniyor. Ortaklık sayesinde BNB ekosistemine daha fazla altcoin likiditesi sağlanıyor.

BNB, yeni stratejik ortaklıkla çıkış yapmaya hazırlanıyor

Stratejik ortaklığın ilk haberleri 10 Mayıs’ta verildi. Şimdi, Binance Chain’deki PoS varlıkları pSTAKE üzerinde stake edilebiliyor ve kullanıcılar ödül ve getiri elde etmek için likit stake edilen temsili kripto para birimlerini kazanabiliyor.

Ortaklık, kripto para piyasasındaki mevcut düşüşün ortasında geldi. Yazım sırasında, piyasa değerine göre en büyük 5. kripto para birimi olan BNB (BNB), son 24 saatte %8, geçen haftadan bu yana %26 düşüşle 277.47 dolardan işlem görüyor.

Ortaklık, altcoin piyasasında heyecana neden oluyor

Kripto topluluğu, stratejik ortaklığın BNB’nin faydasını ve kripto ekosisteminde benimsenmesini artırabileceğine inanıyor. Ortaklık hakkında açıklamalar yapan Binance Labs Direktörü Ken Li, şunları söylüyor:

Binance Labs, BNB Liquid Stake’i başlatırken ve BNB Chain ekosistemine ek DeFi inovasyonu getirirken pSTAKE Finance’i desteklemekten heyecan duyuyor. pSTAKE’e liderlik eden ekibin kalitesinden heyecan duyuyoruz ve yakın işbirliği için sabırsızlanıyoruz.

Analistler BNB fiyat trendini değerlendiriyor

Twitter’dan Gert van Lagen, BNB fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin için yükseliş hedefi belirledi. Elliottwave dalga teorisine dayanan analizlere göre, önümüzdeki birkaç ay içinde 4.000 ila 5.000 dolar aralığı beklenebilir. Elliottwave yöntemi, piyasa davranışının anahtarı olarak kabul edilir.

Binance CEO’su bu altcoin projesini övdü

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, bu hafta kripto para piyasası için oldukça çalkantılıydı. Terra (LUNA), 72 saat gibi kısa bir sürede %80’den fazla değer kaybetti, bu çöküş UST’yi desteklemek için piyasaya sürülen yeni LUNA token’ler eşliğinde daha da derinleşti. Konuda hakkında açıklamalar yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), geçtiğimiz aylarda 625 milyar dolarlık Ronin hack saldırısıyla gündeme gelen Axie Infinity ekibini örnek vererek, Terra (LUNA) ekibinin bu acil durumda gerekli önemleri almadığını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir