Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.797
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.797
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu Altcoin Yeni Ortaklık Duyurdu: Fiyat Hareketlendi!

Popüler altcoin projesi VeChain (VET), kripto para ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bununla birlikte haber, altcoin fiyatında ciddi bir etki yaratmadı.

Altcoin projesi VeChain, Alchemy Pay ile işbirliğine gidiyor

Yakın tarihli bir duyuruya göre ortaklık, kripto para birimi meraklılarının VeChain’in yerel dijital para birimi VET’i kullanarak dünya çapında iki milyondan fazla mağazadan mal satın almalarını sağlayacak. VeChain duyuruda, “Alchemy Pay ortaklığı sayesinde, VET artık dünya çapında 2 milyondan fazla mağazada mal satın almak için kullanılabilir!” açıklamasını yaptı.

VeChain’in düşük karbonlu ve ölçeklenebilir Blockchain mimarisi sayesinde, çözümle ilgilenen müşteriler, hizmeti kullandıklarında önemsiz denebilecek bir işlem maliyeti ödeyebilecekler. VeChain açıklamasını, “Gelişmiş düşük karbonlu Blockchain’imizi kullanarak, işlemler bir sentin çok küçük bir kısmına mal oluyor ve herhangi bir VeChain cüzdanından saniyeler içinde işleniyor” şeklinde detaylandırdı.

Alchemy Pay, kripto ve itibari para arasındaki boşluğu kapatıyor

Alchemy Pay ayrıca gelişmeyi duyurmak için popüler mikroblog platformu Twitter’da şunları söyledi:

Harika bir haber VeChainers! Artık vechainofficial’ın VET tokenini dünya çapında 70’den fazla ülkede 2+milyon satıcıya ödeme yapmak için kullanabilirsiniz!

Alchemy Pay, kripto para birimi borsaları ve e-ticaret platformları dahil olmak üzere farklı işletmeler için hepsi bir arada online ve off-line kripto-itibari para ödeme network sağlayıcısıdır. Firma, gerçek dünyada dijital para birimlerinin yaygın olarak benimsenmesini destekleyeceğine inandığı kripto paralar ile itibari paralar arasındaki boşluğu kapatmaya odaklanıyor.

Ortaklık, altcoin faydasını nasıl etkileyecek?

Uzmanlara göre, özellikle bu gelişme, desteklenen mağazalardan ürün satın almak için kripto para birimini kullanmakla ilgilenen kişilerin büyük ölçüde benimsemelerini kaydedecek olan VET’in faydasını artıracaktır.

Bu arada, VET’in artık iki milyondan fazla mağazada mal satın almak için kullanılabileceği haberi, dijital para biriminin fiyatı üzerinde çok fazla bir etki yaratmadı. Token, yalnızca 0,051 dolardan 0,053 dolara kadar düşük bir kazanç kaydetti. Basın zamanında, altcoin %0,27 artışla 0,052 dolardan işlem görüyordu. Bu arada Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere VeChain kısa süre önce, stablecoin VeUSD’nin lansmanını kutlamak için topluluğuna 500.000 dolar hediye edeceğini duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir