Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.414
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.414
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu Altcoin Yeni Ortaklığı Duyurdu: Fiyatı Uçtu!

 

WAVES fiyatı, bir blockchain Metaverse başlatma planlarını açıkladıktan ve cross-chain transferleri kolaylaştırmak için Allbridge ile yeni bir ortaklık kurduktan sonra %100’ün üzerinde yükseldi. Coinmühendisi.com olarak popüler altcoin projesi Waves fiyatının geçen hafta %100’ün üzerinde artmasının nedenleri üzerinde duracağız.

-Bu altcoin yüzde 100’den fazla yükseldi

aves, inovasyon dalgasının zirvesinde kalmaya çalışan bir proje, merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler dahil olmak üzere çeşitli kullanım durumlarını desteklemek için tasarlanmış çok amaçlı bir blockchain protokolü. Alınan veriler, WAVES‘in fiyatının 22 Şubat’ta 8.28 dolarda çift dip oluşturduğundan bu yana %120 arttığını gösteriyor. WAVES için fiyat artışının üç nedeni, protokolün Waves 2.0’a geçeceğinin duyurusu, Waves’i diğer popüler blockchain ağlarıyla bağlayacak Allbridge ile bir ortaklık ve Waves’in büyümesini teşvik etmeyi amaçlayan 150 milyon dolarlık bir fonun yakında piyasaya sürülmesi.

Waves 2.0’a Geçiş. WAVES için ivme kazandıran en büyük gelişme, protokolün Waves 2.0’a geçiş sürecini başlattığının duyurulması oldu. Bu geçişin bir kısmı, ağın daha hızlı, daha güvenli ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu olmasına yardımcı olacak bir yükseltme olan pratik hisse kanıtı paylaşımına (PPOSS) dayalı olacak yeni bir Waves konsensüs sürümünün uygulanmasını içeriyor. EVM uyumlu ağın geliştirilmesinin önümüzdeki baharda başlaması planlanıyor ve “eski ağın değerini veya etkinliğini düşürmeden Waves 2.0’a daha yumuşak bir geçiş” sağlamanın bir yolu olarak mevcut ağa bağlanacak.

Allbridge ile ortaklık

WAVES’in fiyatını artırmaya yardımcı olan bir diğer gelişme, tüm blockchain ağları arasında varlıkların transferini kolaylaştırmaya odaklanan bir protokol olan Allbridge ile bir ortaklıktır. Bu ortaklık, Waves 2.0’ın daha büyük hedefinin bir parçası olarak kuruldu ve evrensel köprü entegrasyonunu sağlıyor. İşbirliğinin belirtilen hedefi, Waves ve desteklenen EVM’nin yanı sıra NEAR Protocol, Solana ve Terra gibi EVM olmayan zincirler arasında benzersiz bir köprü oluşturmak. Waves’teki geliştiricilere göre amaç, Allbridge’in Mayıs ayı sonuna kadar tamamen entegre olmasını sağlamak.

Waves Labs ve 150 milyon dolarlık ekosistem fonu. WAVES’teki fiyat artışının üçüncü nedeni, ekosisteme yeni ortakların eklenmesi ve ABD merkezli bir şirket olan Waves Labs’ın kurulmasıdır. Waves ayrıca, 2022’nin ilk çeyreğinde belirli Waves tabanlı DeFi ürünlerine yatırım yapmaya odaklanacak bağımsız bir merkezi olmayan finans (DeFi) fonu başlatacağını da açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir