Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.110
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.110
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu Altcoin, Yeni Bir Borsaya Girdi: Fiyatı Haberle Zıpladı!

Kripto para piyasasına şu günlerde hakim olan kırmızı renge rağmen, Kintsugi (KINT) fiyatı Kraken listelerine girmesinin ardından %104 arttı. Kraken, altcoin projesi Kintsugi’yi (KINT) listeledi; sonuç olarak, token fiyatı %104 oranında fırladı. Konunun ayrıntıları coinmuhendisi.com’da.

Yüzde 104 artan altcoin projesi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir kripto para borsası olan Kraken Exchange, ABD, Kanada, Avustralya ve Japonya’da ikamet eden müşteriler dışında Kintsugi (KINT) alım satımının artık borsada yayında olduğunu resmen açıkladı.

Kintsugi, kullanıcıların 1:1 Bitcoin destekli bir varlık olan kBTC’yi güvenilir ve merkezi olmayan bir şekilde oluşturmasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir ağ. Bu gelişmelerin bir sonucu olarak, Kintsugi’nin (KINT) fiyatı, bir aralık %104 artarak 50.53 dolara yükseldi. İşlem hacmi de bir önceki seans hacmi olan 711.984.08 dolardan %2640.47 artarak 2.213.297 dolara yükseldi. Yazım sırasında KINT bir düzeltme ile 45.52 dolardan işlem görüyordu. Kraken’in listelenmesinden sonra, fiyat ve hacim artışı, alıcının kripto paraya olan ilgisini ve kâr elde etmek için ne kadar isteklice gemiye binmek istediklerini gösteriyor.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsaları, borsanın platformlarında kripto para için alım satımın da canlı olduğunu onaylamasından kısa bir süre sonra, mevduatları KINT için canlı hale getirdi. Şirket, resmi blog yazısı aracılığıyla listeleme hakkında daha fazla ayrıntı verdi ve KINT’in 2 ondalık basamaklı bir fiyat hassasiyeti ile USD ve EUR karşısında alınıp satılabileceğini açıkça belirtti. Ayrıca, lansman sırasında KINT için yalnızca iki hizmet sunulacak, yani Kraken ve Kraken Terminal, Kraken Vadeli İşlemler ve Marjin Ticareti KINT’i desteklemeyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir