Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.953
% 0.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.953
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu Altcoin, Ortaklık ve Metaverse Hamleleriyle Patladı!

Altcoin projesi Zilliqa (ZIL), Blockchain girişiminin küresel yetenek ödülleri uygulaması Agora ile metaverse hamlesi için yeni bir ortaklık kurdu. ZIL, haberin etkisiyle, son 24 saat içinde piyasanın geri kalanından çok daha iyi performans gösterdi.

Zilliqa’dan Agora ortaklığı ve metaverse hamlesi

Zilliqa yükseliyor ve daha geniş kripto para birimi piyasasında aylarca süren bir düşüşe meydan okuyor. Sharding öncüsünün tokeni, yaklaşmakta olan Metaverse as a Service (MaaS) platformu Metapolis için önemli bir ortaklığa imza attıktan sonra son 24 saat içinde iki katından fazla arttı.

Nisan ayında piyasaya sürülmesi planlanan yeni platform, sürükleyici, oyunlaştırılmış bir XR Metaverse deneyimi olarak lanse edildi. Bir Zilliqa blog gönderisine göre, ‘şehirlerin bir parçası olarak kavramsal açıdan zengin ve özel olarak tasarlanmış kubbelerin’ markaları, sanatçıları, konseptleri, oyunları, e-mağazaları, gayrimenkulleri veya diğer dijital deneyimleri barındırmasına olanak tanıyacak. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Metapolis, lansman öncesi gelir olarak 2 milyon dolar topladı ve kısa süre önce küresel yetenek ödülleri uygulaması Agora ile ortaklık kurdu.

Duyurudan bu yana yatırımcılar, Metapolis’in Zilliqa’ya getireceği fayda konusunda iyimserler. ZIL’in piyasa değeri, ortaklığın açıklanmasından kısa bir süre sonra %116 arttı. O zamandan beri biraz soğudu, 0,12 doların hemen altında işlem görüyor. Bu, projenin piyasa değerini yaklaşık 1,6 milyar dolara koyuyor.

Altcoin için teknik göstergeler ne diyor?

Teknik açıdan bakıldığında, Tom DeMark Sequential indikatörünün ani yukarı yönlü fiyat hareketini öngördüğü görülüyor. İndikatör, ZIL’in şu anda doğrulanmakta olan haftalık grafiğinde bir satın alma sinyali verdi. Analistlere göre, haftalık kapanışa sadece birkaç saat kala token, 50 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde kapanabilir ve potansiyel olarak ufukta daha fazla kazanç sinyali verebilir.

Analistler, bu önemli engelin aşılmasının, kenarda kalan yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye teşvik edebileceğini ve satın alma baskısındaki bir başka atağın, ZIL’in 0,12 dolar direnç seviyesini aşmasına ve 0,17 doları, hatta 0,26 doları hedeflemesine izin verebileceğini belirtiyor.

Analistlere göre, yine de, kâr almadaki bir artış, ZIL’i yükselmeye devam etmeden önce aşağı itebilir. Analistler, yukarıdaki 50 haftalık hareketli ortalamanın kapatılamaması durumunda, 100 haftalık hareketli ortalamanın 0,072 dolar veya 0,053 dolar destek seviyesine kısa bir geri çekilmesine neden olabileceğini hatırlatıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir