Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.353
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.353
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Bu Altcoin Devasa Yatırım Aldı: Fiyatı Patladı!

Nym isimli bir altcoin projesine yapılan 300 milyon dolarlık yatırımın ardından, kripto para biriminin fiyatı sıçrama yaşadı. Nym fiyatı, 0.73 dolardan 1.04 dolara yükseldi ve yüzde 30’un üzerinde değer kazandı. İşte detaylar…

Altcoin projesine 300 milyon dolarlık yatırım

Bir grup risk sermayesi şirketi, geliştiricileri Nym’in teknolojisini geliştirmeye teşvik edecek bir fona 300 milyon dolar yatırdı. Bir mixnet kullanarak çevrimiçi etkinliği gözetimden koruyan İsviçreli bir gizlilik girişimi olan Nym Technologies, geliştiricileri ekosistemine çekmek için geçtiğimiz gün 300 milyon dolarlık yeni bir fon açıkladı.

Nym Innovation Fonu, çeşitli risk sermayesi yatırımcılarından 300 milyon dolarlık yatırım aldı. Bu destekçiler arasında Polychain, Greenfield One, Huobi Incubator, Tioga Capital, Eden Block, NGC Ventures, HashKey Capital, Figment, Fenbushi Capital, OKX Blockdream Ventures, Tayssir Capital, KR1, Lemniscap ve Andreessen Horowitz (a16z) yer alıyor. Nym’in CEO’su Harry Halpin’e göre, program kapsamındaki hibeler kabaca 50.000 ila birkaç milyon dolar arasında değişecek. Nym, 300 milyon doların tamamını peşin olarak almadı, bunun yerine gerektiğinde alacak.

Sert yükselen Nym’i projenin CEO’su anlattı

Nym’in CEO’su Harry Halpin, Nym’i kripto para ticareti de dahil olmak üzere tüm internet işlemleri tarafından oluşturulan, potansiyel olarak hassas meta veriler içeren paketleri karıştırmak için blok zinciri teknolojisini kullanan “merkezi olmayan bir karıştırma ağı” olarak tanımladı. Haplin, Nym’in mixnet teknolojisinin bu paketleri bir iskambil destesi gibi karıştırdığını ve “NSA [Ulusal Güvenlik Ajansı] düzeyindeki bir düşmanın” bile onların arkasında kimin olabileceğini belirlemesini engellediğini söyledi.

Nym’in platformunun potansiyel olarak geniş bir kullanım alanı var. Örneğin, iletişime bağlı paketleri karıştırmak için mesajlaşma uygulaması Signal tarafından kullanılabilir. Şirket, geçen yıl Kasım ayında a16z liderliğindeki bir turda 13 milyon dolar topladı ve değerlemesini 270 milyon dolara getirdi.  Nym, yazım sırasında yüzde 30’un üzerinde bir yükseliş ile 1.01 dolardan el değiştiriyor. Kripto para birimi, gün içerisinde en yüksek 1.04 dolara kadar çıkmayı başardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir