Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.668
% 4.04
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.668
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu 9 Altcoin’e Bakın: “Aralık’a Kadar Yükseliş Rallisi Yapacaklar!”

2021 kripto para birimleri için en iyi yıllardan biriydi. Milyonarca yeni yatırımcıyla birlikte, günlük ödemeler için her geçen gün daha fazla insan kripto paraları tercih ediyor. Bu makalede, analist Rari’nin listesinden yıl sonuna kadar yükseliş rallisini başlatacak 9 altcoin projesini inceleyelim.

Yıl sonunda boğa rallisini batabilecek 9 altcoin

  • Ethereum, son zamanlarda kripto rekorları kırarak piyasadaki konumunu istikrara kavuşturdu. Diğer kripto para birimlerinden yıllar sonra piyasaya sürülmesine rağmen, benzersiz teknolojisi nedeniyle piyasadaki yerini çok aştı. Yıl sonuna kadar yükseliş rallisini başlatacak lider altcoin olarak görülüyor
  • Akıllı sözleşmeleri destekleyen Solana, geliştiricileri kendine çekiyor ve bunun iyi bir nedeni var. Solana’da işlemler son derece ekonomiktir ve tamamlanması yalnızca birkaç saniye sürer. Geliştiriciler, düşük geliştirme maliyetleri nedeniyle yıkıcı ürünler oluşturabilir.
  • Polkadot, açık kaynaklı, Blockchain platformu ve kripto para birimidir. Bağımsız chain’lerin güvenli bir şekilde mesaj alışverişinde bulunmasını ve güvenilir bir üçüncü taraf olmadan birbirleriyle işlem yapmasını sağlayarak Blockchain’ler arasında karşılıklı bağlantı ve birlikte çalışabilirlik sağlar.
  • Meme coin’ler 2021’de potansiyellerini gösterdiler, bu nedenle Shiba Inu gibi en iyi meme coin’leri yakından izlemek mantıklı olabilir. 2021’de SHIB, %481.000 ile piyasa değerinde patlayıcı bir artış elde etti. Yıl sonuna kadar yükseliş rallisini başlatacak popüler kripto para birimlerinden biridir.
  • Aylarca sadece bir meme coin olduğu için eleştirilen DOGE’nin kripto yatırımcıları tarafından uzun vadeli bir yatırım olarak görülmesini beklemiyordu. DOGE bu yıl öne çıktı ve piyasadaki en uygun maliyetli kriptolardan biri. Birkaç kripto analisti, Dogecoin’i uygun bir yatırım seçeneği olarak görüyor.
  • Luna da 2021’de yüzde 13,790 gibi etkileyici bir kazanç elde etti. Yıla 0,65 dolardan başlayarak, Mart başında 22 dolarla yeni bir zirveye yükseldi. Ardından, ATH seviyesi 103,33 dolara dokunarak 100 dolar sınırını aştı. Yıl sonuna kadar yükseliş rallisini başlatacak en iyi kripto para birimlerinden biri olarak görülüyor.
  • XRP, dijital ödeme işleme şirketi Ripple’ın kurucuları tarafından oluşturuldu. Uzmanlar, bu yatırımın kriptonun kendisini başka bir ‘Ethereum katili’ olarak konumlandırdığını gösterdiğine inanıyor.
  • Cardano, esnek ağı ve hızlı işlemleri nedeniyle en popüler kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor. Ölçeklenebilirlik, sürdürülebilirlik ve birlikte çalışabilirlik, başlıca satış noktalarından bazılarıdır. Ağdaki son yükseltme, tesisin ağında akıllı sözleşmeler oluşturmasını sağladı.
  • Son olarak Tether, kripto alanında stablecoin konseptine öncülük eden en yaygın şekilde benimsenen kripto para birimidir. USDT, çoklu Blockchain’ler üzerine inşa edilmiş dijital bir token olarak bulunur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir