Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.259
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.259
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu 9 Altcoin İçin Bugün Önemli Gün: İşte Olacaklar!

Bitcoin (BTC) ve altcoin projeleri, Nisan ayını yerel düşük seviyelerden kapattı ve Mayıs ayına merhaba dedi. Çoğu proje kırmızı tahtada işlem görüyor olsa da, altcoin ekosisteminde pek çok yeni gelişme var. Kripto para piyasası durmaksızın işlem görmeye devam ettiği için, piyasadaki gelişmeler de 7 gün 24 saat devam ediyor. İşte detaylar…

9 altcoin, Mayıs ayının ilk gününde bu gelişmeleri yaşayacak

  • Subme (SUB), Mayıs ayı için token yakımı gerçekleştiriyor.
  • Lifetime (LFT), Lifetime DEX (merkeziyetsiz borsa) lansmanını gerçekleştiriyor.
  • Ergopad (ERGOPAD), Ergogames.io IDO’sunu Ergodex’te gerçekleştirecek. DEX’e ERG/EGIO ve SigUSD/EGIO için likidite eklenecek.
  • Flow (FLOW), Twitter Spaces üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirecek. Yayında Flovatar’a yönelik yeni gelişmeler açıklanacak.
  • MIE Network (MIE), staking etkinliğini bugün başlattı. Yüzde 240 oranında APY kazanılabilecek bu staking etkinliği, 15 Mayıs’ta sonlanacak.
  • MEXC Global, AmazingDoge’u (ADOGE) USDT çifti ile Türkiye saati ile 13’te listeliyor.
  • Indoex, Cashera’yı (CSR) listeliyor.
  • MEXC Global, Apple (Binemon) (AMB) USDT çifti ile TSİ 17’de listeleniyor.
  • BKEX, Primate’i (PRIMATE), USDT çifti ile listeliyor.

Piyasada son durum nedir?

Wall Street’in açılıştan sonraki keskin yükselişinin Bitcoin için daha fazla ivme sağlama olasılığı yüksek olan kripto, geçtiğimiz gün borsanın kazanımlarını yansıtsa da, yazım sırasında düşüşü yansıtıyor. Geçen Cuma, kripto piyasası ABD Endeksleri ile ilişkili olarak önemli bir düşüş gördü. Yazım sırasında, son 24 saatte kripto piyasasının en büyük oyuncuları olan Bitcoin ve Ethereum, son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere, toplam kripto para birimi piyasasının değeri ise dünkü 1.86 trilyon dolar seviyelerinden yüzde 2.8 oranında düşüş yaşayarak 1.81 trilyon dolara geriledi. Piyasa değeri ile ilk 10’da yer alan kripto para birimlerinden en çok Solana (SOL), XRP, Terra (LUNA), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) ve Avalanche (AVAX) gibi coin’ler değer kaybetti. Bu kripto para birimleri, yüzde 5’in üzerinde değer kaybı yaşamış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir