Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.106
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.106
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 9 Altcoin İçin Bugün Kritik Gün: İşte Olacaklar!

Binlerce coin’in yer aldığı altcoin piyasası, çeşitli gelişmelerle öne çıkıyor. Özellikle ucuz fiyatları ve daha fazla getiri sağlama olasılığı nedeniyle pek çok insan tarafından Bitcoin’den daha çok tercih edilebilen altcoin’lerde en son neler yaşandı? coinmuhendisi.com olarak 9 altcoin’de bugün yaşanan/yaşanacak önemli gelişmeleri aktarıyoruz…

Bu 9 altcoin projesinde kritik ilerlemeler var: İşte liste

Kripto para piyasasına hala en büyük piyasa değeri ile Bitcoin (BTC) hakimdir, ancak altcoin’ler de son yıllarda büyüme gördü. Yatırımcılar özellikle altcoin ekosistemlerinde aşağıdaki gibi çeşitli değişimlere ve ilerlemelere odaklanıyor.

  • Binance Smart Chain (BSC) tabanlı Triall (TRL) ekosisteminde açılan ve yüzde 85’lik APR sağlayan TRL staking ödüllerinin yer aldığı staking havuzu kapanıyor. TRL, yazım sırasında yüzde 17’lik yükseliş ile 0.12 dolarda.
  • Strong (STRONG), bugün Discord sunucusu üzerinden soru cevap etkinliği gerçekleştiriyor. STRONG, yazım sırasında 471 dolardan işlem görüyor.
  • Flux (FLUX), Youtube üzerinden canlı yayın yapacak ve katılımcıların sorularını cevaplayacak. FLUX, şu anda 1.63 dolar seviyesinde.
  • MEXC Global, Tether (USDT) çifti ile NFT Art Finance’i (NFTART) Türkiye saati ile 15:00’te listeliyor. NFTART, yüzde 50’lik bir artış yaşayarak 0,000000000616 dolardan el değiştiriyor.
  • BKEX, TSİ 11:00’de Baddest Alpha Ape Bundle’ı (APED) listeledi. APED, yazım sırasında 14.65 dolardan işlem görüyor.
  • Kripto para borsası Coinbase’in yeni bir açıklamasına göre; Aventus (AVT) artık Coinbase.com’da ve borsanın mobil uygulamalarında yayında. Aventus, 3.10 dolardan işlem görüyor.
  • Render Token (RNDR)’a, Coinbase.com’dan ve mobil uygulamalardan erişilebilecek. RNDR, şu anda 3.76 dolardan el değiştiriyor.
  • Quantstamp (QSP) de Coinbase.com ve mobil uygulamada yayına girdi. QSP, 0.08 dolar seviyelerinde işlem görüyor.
  • TechTree ile Premier Crypto Eğitim platformu Floki University’yi kurmak için yapılan ortaklığın yakın zamanda duyurulmasının ardından Floki Inu (FLOKI) ekibi, Şubat 2022’de ilk oynanabilir Valhalla Alpha Testnet’i piyasaya süreceklerini açıkladı. FLOKI’nin fiyatı, bu gelişmenin etkisiyle yüzde 20 kadar yükselerek 0.00004240 dolara çıktı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir