Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.361
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.361
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu 7 Altcoin’i Not Edin: Reddit Dopingiyle Patlayabilirler!

Kripto paralara yatırım yapmadan önce, hangi altcoin’lerin en yüksek büyüme potansiyeline sahip olduğunu araştırmak çok önemli. Aşağıdaki liste, Reddit üzerinde en çok beğenilen 7 altcoin projesini içeriyor.

Reddit’te popüler olan 7 altcoin

  • Polkadot (DOT), Reddit kullanıcılarına göre birlikte çalışabilirlik sorununu çözme konusunda en iyi altcoin’lerden biri. Multi chain bir ağ olarak Polkadot, bireysel ağların bilgi paylaşmasına izin verir, böylece ölçeklenebilirliği büyük ölçüde artırır.
  • APY.Finance (APY), piyasanın nispeten yeni bir üyesi. Kısaca, kullanıcıların çeşitli DeFi platformlarında en iyi oranları bulmasına yardımcı olan bir verim toplama protokolüdür. r/DeFi subreddit’te birkaç kez bahsedildi.
  • Ripple (XRP), sınır ötesi ödemelerin nasıl yapıldığını kökten değiştirme potansiyeli nedeniyle Reddit’te yatırım yapılacak en iyi kriptolar arasında yer alıyor. SEC ile devam eden dava nedeniyle son zamanlarda zor zamanlar geçirmiş olsa da, davanın beklenenden daha iyi gittiğine dair söylentiler kızışıyor ve birçok Reddit kullanıcısının XRP’den önemli bir fiyat artışı beklemesine neden oluyor.
  • Ethereum (ETH), Reddit kullanıcılarına göre satın alınabilecek en iyi kripto için başka bir seçenek. Bitcoin’den farklı olarak, Ethereum para göndermenin bir yolu olarak kullanılmaz ve bunun yerine geliştiricilerin birçok farklı sektörde dApp’ler oluşturması için bir platform sağlamaya odaklanır. Reddit’in Ethereum’u çevreleyen tartışmalarının çoğu, ağın NFT ticaretini engelleyen yüksek gas ücretlerine dayanıyor.
  • Avalanche (AVAX), Exchange Chain, Contract Chain ve Platform Chain olmak üzere üç farklı ağdan oluşan bir akıllı sözleşme platformudur. Ağın yerel kripto para birimi AVAX, kullanım durumlarını ve fiyat yörüngesini tartışan özel bir alt dizin ile sosyal medyada sağlam bir takipçi kitlesi elde etti. 2021’in ikinci yarısında %1400’ün üzerine çıktığı göz önüne alındığında, Reddit kullanıcılarına göre piyasa bir kez daha toparlanmaya başladığında inanılmaz potansiyelleri var.
  • Shiba Inu (SHIB), Dogecoin’in başarısından yararlanan 2021’in en iyi meme coin’lerinden biriydi. r/SHIBArmy subredddit’te 470 binden fazla üyesi var. Ayrıca, Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere yakında zamanda metaverse ve DeFi piyasasında büyük işler yapmaya hazırlanıyor.
  • Internet Computer (ICP), bilişim sektörünü merkezden uzaklaştırmayı amaçlayan ve Amazon ve Microsoft Azure’a bir alternatif sağlayan nispeten karmaşık bir protokoldür. Protokolün yerel token’i ICP, yönetişim tekliflerini oylamak ve ağ ücretlerini ödemek için kullanılabilir. Bununla birlikte, gittikçe daha fazla eski sistem merkezsiz hale geldikçe, doğal olarak ICP’ye ek talep yaşanması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir