Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.747
% 2.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.747
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 7 Altcoin İçin Kritik Hafta Geldi: İşte Olacaklar!

Kripto para piyasalarında son zamanlarda çok sayıda stratejik güncelleme ile kripto alanında çok fazla büyüme ve gelişme gördük. Bu gelişmelere eşlik eden diğer gelişmeler ise yeni ortaklıkların tesis edilmesi ve buna bağlı olarak hızla büyüyen alanın genel olarak benimsenmesi gerçeği idi. Coinmühendisi.com olarak bu hafta 7 altcoin projesi ile ilgili önemli gelişmelere göz atıyoruz.

Bu altcoin projeleri için kritik gelişmeler

coinmuhendisi.com olarak, okuyucularımızı bilgilendirmek için, bu yeni haftada gerçekleşmesi beklenen yaklaşan kripto olaylarından bazılarını derledik. Yaklaşan bu kripto etkinlikleri arasında altcoin projelerinin gerçekleştirdiği stratejik ortaklıklar, proje lansmanları, IGO‘lar ve özel satışlar gibi gelişmeler yer almakta.

Seedify IGO ve özel satış: Seedify, başka bir IGO ve özel satış etkinliğinin ayrıntılarını açıkladı. Bu sefer launchpad platformu, “play to earn” oyunu Nomad Exiles için bir IGO ve özel satış etkinliğine ev sahipliği yapacak. Nomad Exile, Pride Metaverse tarafından tasarlanan ve piyasaya sürülen blockchain tabanlı bir Play-to-Earn (P2E) oyunu. Bu yazı yazılırken, oyun zaten bir milyondan fazla indirilmiş durumdaydı. Ayrıca Seedify, bugün mevcut olan blockchain oyunları için tartışmasız bir numaralı inkübatör ve launchpad platformu. Geçen ay Plutonians IGO satışını 58 saniyenin altında tamamladı.

PolkaBridge AMM V2 lansmanı

PolkaBridge AMM V2 Lansmanı: Merkezi olmayan köprü platformu PolkaBridge, yaklaşmakta olan AMM V2 lansmanının ayrıntılarını açıkladı. Ayrıca, raporlara göre, lansmanın 7 Mart 2022’de gerçekleşmesi bekleniyor. Ayrıca PolkaBridge, Polkadot ve diğer blockchainleri birbirine bağlayan ilk merkezi olmayan köprü.

Minter, BreederDodo  DODO desteğini ekleyecek: Öte yandan, merkezi olmayan ağ Minter, BreederDodo DODO tokenlerini listeleme planlarını açıkladı. Minter, resmi bir tweet’e göre, BNB chaininden DODO’yu çapraz zincirleyecek ve PMM algoritması kullanılarak güçlendirilecek. Ayrıca Minter, ilgilenen kişilerin kripto para gönderebileceği, takas edebileceği ve ayrıca kazanabileceği merkezi olmayan bir ağ.

Arix DEX metaverse ürününü başlattı

Arix DEX metaverse ürününü başlattı: Likidite havuzu merkezi olmayan borsası Arix DEX, son zamanlarda tüm doğru nedenlerle ilgi odağı oldu. Ayrıca DEX platformu, ilk metaverse ürününü piyasaya sürme planlarını duyurdu. Metaverse ürünü 9 Mart 2022’de yayınlanacak.

Celo Espresso hard forku: Açık fintech platformu Celo, yaklaşmakta olan espresso hard fork lansmanının ayrıntılarını açıkladı. Ayrıca, espresso hard forku 8 Mart 2022’de yayına girecek. Ayrıca Espresso, Celo ekosistemindeki ikinci hard fork. Duyuruya göre, hard fork, Ethereum ve Celo arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olacak.

Popüler altcoin Kava Co-Chain Alpha lansmanı

Kava Co-Chain Alpha Lansmanı: Kava, co-zincir alfa ağını başlatmaya hazırlanıyor. Ayrıca, co-chain alfa lansmanı, bir blockchain için en büyük merkezi olmayan ekosistemlerden ikisini bir araya getirmeyi içerecek. Bu oldukça etkileyici ve L-1 blockchainini yeni zirvelere taşıyacak. Ayrıca co-chain alfa lansmanı 8 Mart 2022’de gerçekleşecek.

Polkastarter Cryptoverse arazi satışı: Merakla beklenen Polkastarter arazi satışı nihayet yaklaşıyor. Merkezi olmayan platformun NFT arazi satışı 8 Mart 2022’de gerçekleşecek. Ayrıca kullanıcılar, 3D metaverse platformu Cryptoverse üzerinden arazi satın alabilecekler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir