Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.761
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.761
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu 7 Altcoin İçin Bugün Önemli Gün: İşte Olacaklar!

Bitcoin konsolidasyonuna devam ederken kripto para piyasaları bugün çoğunlukla yatay işlem görüyor. Ancak Bitcoin ve altcoin piyasasında, fiyatın yanı sıra ağdaki gelişmeler de büyük önem taşıyor. Bugün, 7 altcoin için önemli gelişmeler yaşandı veya yaşanacak. İşte liste…

Bu 7 altcoin projesindeki gelişmeler: Listelemeler, toplantılar, token yakımları…

Bugün, 7 altcoin için önemli olacak gibi görünüyor. Bazı coin’lerde yakım gerçekleşirken kimisi borsalarda listeleniyor.

  • FaraLand (FARA), her ayın 12’sinde gerçekleştirdiği token yakımını bugün gerçekleştiriyor.
  • Coin Fast Alert (CFA), Binance’te listelenmek için başvuruda bulunduğunun ipucunu verdi.
  • BitMart, Fantasy’i (FTSY) Tether (USDT) çifti ile listeliyor.
  • Position Token (POSI), Bonds isimli launchpad’ini bu hafta piyasaya süreceğini duyurmuştu. Ekibin resmi açıklaması bekleniyor.
  • Celsius Network (CEL), Teksas’ta bir topluluk buluşması gerçekleştiriyor.
  • Strong (STRONG), Youtube üzerinden soru cevap etkinliği yapacak.
  • Metagalaxy Land (MEGALAND), Türkiye saati ile 18.00’de yayın yapıp katılımcıların proje ile ilgili sorularını cevaplayacak.

Piyasadaki son durum

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bitcoin fiyatı konsolide olmaya devam ediyor ve herhangi bir yönde anlamlı ve sürdürülebilir bir hareket üretemedi. Bu arada, Ripple’ın XRP’si ilk 10’da ciddi bir artış gösteren tek altcoin. Son 24 saat içinde, Bitcoin’in fiyatı her iki yönde de anlamlı ve sürekli bir hareket üretemedi ve bu süre zarfında hemen hemen dün olduğu yerde, yaklaşık 39.000 dolarda işlem görüyor.

Bu, volatilite görmediğimiz anlamına gelmiyor. Dün, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile müzakerelerde ilerleme kaydedildiğini kabul ettiğine dair haberler çıktı. Bu, piyasayı destekledi ve Bitcoin’in fiyatı bir saatten daha kısa bir sürede yaklaşık yüzde 3.6 artarak 40.2 bin doların üzerine çıktı. Ne yazık ki, piyasa oldukça zayıf bir şekilde yayıldı ve şu anda ne kadar gerilim olduğunu gösteren bir sonraki saatlik mum ile kazançlar silindi. Sonuç olarak, traderlar bir sonraki yönü ararken Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde yüzde 0.4 arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir