Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.788
% 2.51
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.788
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu 7 Altcoin Çılgınca Yükseliyor: Yüzde 200 Aşıldı!

Geride bıraktığımız 24 saat boyunca, piyasa değerinden bağımsız olarak tüm piyasaya bakıldığında, 7 altcoin yüzde 200’ün üzerinde yükseliş yaşamış gibi görünüyor. Ancak yazıya başlamadan önce, hızlı yükselen bu altcoin’lerin sert düşüş yaşama olasılığının olduğunu, her yatırımcının yatırımını kendi araştırması doğrultusunda yapması gerektiğini belirtmekte fayda var. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bu 7 altcoin, genel piyasanın liderleri oldu

En çok artan altcoin, CarsAutoFinance (CAF) oldu. Yüzde 664.92 artan CarsAutoFinance, Blockchain tabanlı merkezi olmayan bir platform ve kripto para birimidir. Amaçlarının uluslararası bir ödeme sistemi olduğu belirtiliyor. CAF’in ardından, oyun tabanlı pasif gelir üreten bir kripto para birimi olan NinjaFloki (NJF) geliyor. NJF, son 24 saatte yüzde 321.31 yükseldi. Üçüncü sırada, bir başka play-to-earn altcoin’i olan HeroesOfCrypton (HEROES) yer alıyor. HEROES, yüzde 307.12 değer kazandı.

Dördüncü olarak, Primecoin (XPM) isimli bir kripto para birimi yüzde 278.73 yükselmiş durumda. Projenin açıklamasına göre kullanıcılar, madencilik süreci boyunca XPM üretiyor. Beşinci sırada, kendisini Chiwa’lıların arkadaşları ve diğer oyuncularla çok oyunculu savaş alanlarına katıldıkları ve sadece becerileriyle para kazanabildikleri, adil bir şekilde başlatılan, Blockchain tabanlı, gerçek zamanlı, kazanmaya dayalı bir NFT oyunu olarak tanımlayan Chiwawa (CHIWA) yer alıyor. CHIWA, yüzde 276.59 yükseldi. Altıncı sırada Ethereum platformunda çalışan Ruff (RUFF) yer alıyor. RUFF, yüzde 261.91’lik bir yükseliş yaşadı. Son olarak, Binance Smart Chain (BSC) tabanlı meme coin BabyKitty (BABYKITTY) yüzde 199.47’lik bir artış yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir