Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.792
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.792
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 6 Altcoin Yatırımcıları Dikkat: Coinbase Dev Duyurular Yaptı!

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, çeşitli altcoin’lerin sitesine ve uygulamasına eklendiğini açıkladı. Bu sırada Avalanche yeni özelliğini tanıttı İşte detaylar…

Coinbase, Polygon’u ve Solana’yı entegre ediyor

Yakın tarihli bir blog gönderisinde, kripto para borsası platformu Coinbase, borsa müşterilerinin Polygon üzerinde ETH, MATIC ve USDC gönderip alabileceklerini açıkladı. Ayrıca Solana ağında USDC gönderip alabileceklerini açıkladı. Kripto borsası şirketi, Ethereum ağını neden kaldıracaklarından bahsetti. Gas ücretleri nedeniyle hem bireysel kullanıcılar hem de kurumlar için ekosistemin artan kullanım maliyetinin, cüzdan fonlama sürecini karmaşık hale getirdiğini açıkladı.

Gönderi, Coinbase’in müşterilerin fiat’ı kriptoya dönüştürmesine ve Polygon ve Solana cüzdanlarını dakikalar içinde ve daha düşük bir maliyetle finanse etmesine izin vererek kripto cüzdanlarını finanse etme sürecini basitleştireceğini ortaya koydu. Önümüzdeki ay boyunca, nitelikli Coinbase müşterileri Polygon üzerinde ETH, MATIC ve USDC gönderip alabilecek. Ardından Solana’da USDC gönderip alabilecekler. Daha sonra, daha fazla token ve ağ desteği eklenecek.

Coinbase, ağlar arasında tek bir varlığın farklı bakiyelerini kapsamlı, birleşik bir bakiye ile yönetmenin karmaşıklığını ortadan kaldırdığını söyledi. Polygon entegrasyonu, Coinbase’in bu varlıkların bir L2’de gönderilmesine ve alınmasına ilk kez izin verdiği anlamına da geliyor. Öte yandan borsanın uygulamasına yeni entegre edilmiş dapp tarayıcısı, sürekli büyüyen dapp dünyasını daha erişilebilir hale getirmeyi de hedefliyor. Yeni dapp tarayıcısı, Coinbase Cüzdan’ın desteklediği tüm ağlardaki popüler dapp’lerin derlenmiş bir listesini sağlayarak yeni dapp’leri bulmayı ve keşfetmeyi kolaylaştırıyor.

Coinbase’in web sitesinde ve uygulamalarında yeni coin’ler var

Coinbase’in Twitter üzerinden yaptığı duyurulara baktığımızda, yeni coin’lerin ticaret için eklendiği görülüyor. Borsa, Chrono tech (TIME) ve DEXTools’u (DEXT) artık “Experimental” (deneysel) etiketiyle platformda bulabileceğimizden bahsediyor. Öte yandan Drep (DREP)’e de Coinbase’in internet sitesi ve iOS ve Android uygulamalarından erişilebilecek.

Avalanche, Bitcoin köprüsünü tanıttı

Bu sırada Ava Labs, kullanıcıların Bitcoin ağı ile Ethereum Sanal Makinesi ile uyumluluk sunan yüksek performanslı bir layer 1 Blockchain’i olan Avalanche arasında doğrudan para transfer etmesine olanak tanıyan yeni bir köprü çözümü başlattı. Çarşamba günü, Ava Labs, Core adlı tarayıcı tabanlı yeni web3 cüzdanının bir parçası olarak Avalanche-Bitcoin köprüsünü yayınladı. Köprü, BTC’yi BTC.b adlı Avalanche tabanlı bir token olarak belirtecek. Avalanche’ın Platypus ve TraderJoe dahil DeFi protokollerinde kullanılmasına izin verecek.

Köprüleme işlemi, bir miktar Bitcoin’i kilitleyerek ve “wrapping” adı verilen bir işlem yapılarak; Avalanche’da eşdeğer sayıda token yayınlayarak çalışır. Ekip, Wrapped Bitcoin (WBTC) dahil olmak üzere diğer popüler Ethereum tabanlı tokenize Bitcoin çözümlerinin aksine, köprüdeki wrapping kurulumunun gözetimsiz olduğunu iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir