Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.612
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.612
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 5 Nedenle, 2022’i Cardano (ADA) Yılı Olabilir!

Uzmanlar Cardano’nun (ADA) bu yıl göstereceği muhtemel yükselmenin başlıca 5 nedeni olduğunu dile getiriyorlar. Birçok kripto para birimi gibi, Cardano (ADA) da yıla iyi bir başlangıç yapmadı. Çünkü birkaç olay kripto paranın değerinin önemli bir kısmının aşınmasına neden oldu. Bu yıl 1.3 dolar civarında işlem görmeye başlayan ADA, yılbaşından bugüne (YTD) değerinin yaklaşık %35’ini kaybetti. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

2022 Cardano yılı olabilir mi?

Bazı meraklılar, ADA için önemli güncellemelerin yayınlanmasındaki gecikmenin, ADA’nın ATH’sine ulaştığından beri büyük kayıplar yaşamasının nedenlerinden biri olduğuna inanıyor. ADA’nın bu yıl iyi performans göstereceğini düşünmemizin nedenleri aşağıda veriliyor. Nispeten ucuz. ADA’nın şu anki fiyatını ve zirve yaptığı zamanki değerini karşılaştırdığınızda, kripto paranın o zamandan beri %70’in üzerinde düştüğünü görürsünüz. Kripto paranın değeri hala nispeten düşük olduğundan ve dApp’ler yavaş yavaş Cardano’da yayına girdiğinden, çeşitli dApp‘lerin akışından gelecek olan yakın bir ralliden söz ediliyor.

Maksimum güvenlik. Ekip üyelerinden birine göre Cardano, güvenliğini tehlikeye atmak istemediğinden yükseltmeleri yayınlarken her zaman dikkatli davranıyor. Cardano’nun geliştirme yöntemine “bir kez kes, iki kez ölç” adı verilir, bu da blockchaindeki tüm değişikliklerin hayata geçirilmeden önce dikkatlice değerlendirilmesini gerektirir. Gelişmiş ölçeklendirme çözümü. Cardano ekibi, ağdaki ölçeklenebilirliği iyileştirmek için hidra ölçekleme çözümleri sunmayı planlıyor. Hydra Scaling Solution’ın devreye alınmasıyla Cardano işlemleri zincir dışı gerçekleştirilebilir, böylece ağın hızını büyük bir farkla artırırken işlem maliyetini düşürür.

Kolay staking diğer bir sebep

Proof-of-stake (PoS) ağı olan Cardano, kullanıcıların yaklaşık 15 gün sonra ADA coinlerini %5 APY karşılığında stake etmelerine olanak tanır. Cardano staking‘in zorunlu bir kilitlenme süresi yoktur ve bu nedenle kullanıcılar tokenlerini kolaylıkla ileri geri hareket ettirebilirler.

Tokenomik. Bir kripto para biriminin benimsediği tokenomik türü, uzun vadede değerini belirlemede uzun bir yol kat edecektir. Adil olmak gerekirse, Cardano kripto para piyasasındaki en iyi tokenomiklerden birine sahip.Toplamda 45 milyar Cardano olduğunu ve şimdiye kadar sadece yaklaşık %75’inin basıldığını belirtmekte fayda var. Yukarıda bahsedilen faktörler, Cardano ADA’nın bu yıl muazzam bir şekilde yükselmesinin nedenleri arasında yer alıyor. Bir grup Finder’ın fintech uzmanına göre, ADA fiyatının yıl sonuna kadar 2,79 dolara, ardından 2030 yılına kadar 58,04 dolara fırlaması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir