Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.794
% 3.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.794
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 4 Altcoin’e Dikkat: Kritik Gelişmeler Paylaşıldı!

Yeni haftaya geçmeden son günlerdeki en önemli altcoin gelişmelerine göz atalım. Paypal şirketi, bir stablecoin piyasa süreklerine dair iddiaları yanıtlıyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

SundaeSwap ekibi, mainnet lansmanını detaylandırdı

7 Ocak Cuma günü, SundaeSwap’ın arkasındaki ekip olan SundaeSwap Labs, topluluğa, “Blockchain ve DEX’in sergileyeceği beklenen operasyonel kısıtlamalardan ve sınırlamalardan bazıları hakkında bilgi verdi. Projenin resmi blog gönderisinde SundeaSwap, topluluğun “önümüzdeki birkaç gün içinde çok heyecan verici bir duyuru bekleyebileceklerini” söyleyerek başladı ve bu mainnet lansmanıyla ilgili. Ekip şunları paylaşıyor:

  • Testnet’e kıyasla çok daha düşük bir giriş engeli var; etkileşime geçmenize, cüzdanınızı testnet’e geçirmenize vb. gerek yok.
  • Gerçek fonlarla faydalarından yararlanmak için DEX’e katılmak için daha fazla teşvik var
  • Kullanıcılar alım satım faaliyeti yoluyla gerçek fon kayıplarına maruz kaldıklarından katılım riski daha yüksektir.
  • SundaeSwap DEX, ağ bant genişliğini diğer başlatma protokolleriyle paylaşmalıdır, bu da ek ağ talebini artırır.

Cardano Blockchain’den bir haberle devam edelim. ADA ağındaki etkinliği artıran ve büyüme kaydeden birkaç ölçümle sonuçlanan akıllı sözleşme yeteneğinin başlatılması Kasım 2021’den bu yana ATH seviyesine ulaştı. Şu istatistiklere göz atalım:

  • 7 Ocak 2021 itibariyle Cardano Blockchain ortalama yükü, metriğin %76.28 ile zirve yaptığı Kasım 2021’den bu yana en yüksek rakam olan %69.85’e ulaştı.
  • Cardano cüzdan sayısı, 2020 Noel’deki 190.000 rakamından 24 Aralık 2021 itibariyle 2,5 milyon cüzdana %1200’ün üzerinde bir artış gösterdi.
  • Ayrıca, 7 Ocak Cuma günü platform, performansı artırmayı amaçlayan Cardano’nun çekirdek düğümünü de yükseltti.

Altcoin projesi Polygon’un trafiği ATH’ye ulaştı

Gözlemciler, Sunflower Farmers oyuncularının Polygon (MATIC) Blockchain ağını tıkadığını fark etti. Bloomberg’den Olga Kharif’in makalesine göre, Sunflower Farmers’ın Polygon (MATIC) üzerinde oyna-kazan protokolünde oyun içi aktivitede ani bir artış, ortalama gas ücretlerini fahiş seviyelere gönderdi. Aşağıdaki grafik, 2022’nin ilk günlerinde Polygon’daki (MATIC) gas ücretlerinin hangi seviyelere ulaştığını gösteriyor.

İddialara göre ödeme devi PayPal, bir stablecoin yaratma hazırlığında olabilir. Cuma günü geç saatlerde sosyal medyadan yayılan bir habere göre, PayPal’ın iOS uygulamasında sözde bir “PayPal Coin”i logosu ve yazısı bulundu. Son gelişmelere göre ödeme devi şirketi bu iddialara “evet, bir stablecoin keşfediyoruz” yanıtını verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir