Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.507
% 4.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.507
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu 3 Metaverse Coin’i Not Edin: Sıçrama Yapabilirler!

Son kripto piyasası çöküşüyle birlikte metaverse coin projeleri de ciddi değer kaybetti. Düşüşü satın alacak kadar cesur olanlar için kripto para uzmanı Kyle Portman, piyasalar tersine döndüğünde önemli bir yükseliş ivmesi görebileceğini düşündüğü düşük değerli projeleri, piyasa değerine göre en yüksekten en düşüğe sıralı olarak paylaşıyor.

İlk metaverse coin projesi Starlink (STARL)

Starlink (STARL) Haziran 2021’de piyasaya sürüldü. Starlink, sanal dünyasını Epic Games’in Unreal Engine 5 ile inşa eden, kullanıcıların platformda ödül kazanmalarını sağlayan en yüksek puanlı fütüristik birkaç kripto projesinden biri.

Projenin metaverse’i hala geliştirme aşamasında. Analiste göre, mevcut piyasa değeri 39 milyon dolar olan Starlink, Mayıs 2022’de mutlaka izlenmesi gereken bir metaverse coin. Analist, kriptodaki en sıcak ve en çok beklenen Metaverse oyunlarından biri olduğunu ve kripto piyasası yükselişe geçtiğinde önemli bir fiyat artışı görebileceğini düşünüyor.

Potansiyeli olan ikinci proje Verasity (VRA)

Coinmuhendisi.com’un bu makalesinden daha detaylı bilgi edinebileceğiniz Verasity (VRA), Nisan 2019’da piyasaya çıktı. Projenin birincil amacı trafik ve NFT’ler için kimlik doğrulama sağlamak olan bir metaverse ekosistemi kurmak. Verasity, insan trafiği ile sahte bot trafiği arasında ayrım yapabilen, reklam verenler için geliri ve yayıncılar için dönüşümleri artırabilen tescilli Proof of View (Görüntü Kanıtı) protokolü.

Ek olarak, Verasity’nin Proof of View sistemi yakın zamanda NFT’lerin kimliğini doğrulamak için genişletildi ve koleksiyonların orijinal olmasını ve traderları/yatırımcıları dolandırmaya çalışan taklitçi olmamasını sağladı.

Son metaverse coin projesi Alien Worlds (TLM)

Nisan 2021’de piyasaya sürülen Alien Worlds (TLM), WAX Blockchain üzerine kurulmuş en popüler Metaverse coin projelerinden biri. dApp Radar’dan alınan verilere göre, Alien Worlds geçen ay 730 binden fazla kullanıcı aldı. Analiste göre, bu durum, projenin muazzam topluluk desteğine işaret ediyor.

Alien Worlds, WAX ve BNB Blockchain’leri arasında cross-chain uyumlu. Analist, bunun onu yeni nesil DeFi ve GameFi deneyiminin benzersiz bir karışımı haline getirdiğini belirtiyor. Analiste göre, piyasadaki en popüler projelerden biri olarak, piyasadaki ayı trendi tersine çevirdiğinde TLM’nin önemli fiyat artışı görmesi şaşırtıcı olmaz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir