Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.538
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.538
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu 3 DeFi Altcoin’inden Müjde: Dev Borsaya Giriyorlar!

İsviçre merkezli yatırım ürünü ihraççısı 21Shares AG, BX Swiss’te kripto para borsasında işlem gören üç yeni ürünün listelendiğini duyurdu. DeFi altcoin Aave (AAVE), oracle platformu Chainlink (LINK) ve merkezsiz borsa Uniswap (UNI) sırasıyla ETP’lerin temel varlıkları. Ek olarak, küresel yatırım yöneticisi VanEck, ilk çok tokenli kripto para birimi fonunu tanıttı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

BX Swiss’te 3 yeni DeFi altcoin listeleniyor

Yakın tarihli basın açıklamasında 21Shares, kripto para birimlerine dayalı üç borsada işlem gören ürünü daha piyasaya sürerek kripto para çalışmalarını ikiye katladı. ETP’ler artık borsa operatörü BX Swiss’te listeleniyor ve altcoin projeleri Aave, Chainlink ve Uniswap’ın performansını takip ediyor. 21Shares CEO’su ve Kurucu Ortağı Hany Rashwan, en son listelemelerin yatırımcıların kripto dünyasına daha fazla erişim elde etmelerini sağlayacağına dikkat çekti:

Devasa ürün grubumuzu genişletmeye devam ederken, bu bizim için heyecan verici bir başka ekleme.

VanEck’in en yeni fonu

Ayrı bir basın açıklamasına göre, yönetim altındaki 80 milyar dolardan fazla varlığa (AUM) sahip New York City merkezli finans kurumu, ilk çok tokenli kripto para fonunu başlattı. Ürün, SIX Swiss ve Deutsche Borse Xetra borsalarında bir ETN olarak listelendi ve Avrupalı ​​yatırımcılara Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC), Tron (TRX) ve Avalanche’ye (AVAX) erişim sağlıyor. VanEck Europe’un Eş Başkanı Gijs Koning, şirketinin, çok az işletmenin değerine inandığı 2017’den bu yana kripto para birimi endüstrisinin bir savunucusu olduğunu hatırlattı:

Avrupa’da bu risklerin birçoğunu ilk kez pazarlayan bizdik, çünkü temelinde yatan teknolojilerin dönüştürücü doğasına inanıyoruz ve dönüştürücü yatırımlara açık olmak şirketimizin DNA’sının merkezinde yer alıyor.

VanEck için Avrupa topraklarındaki girişimler gelişirken, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki çabaları için durum böyle değil. Geçen yıl, firma bir spot Bitcoin ETF başlatmak için SEC’e başvurdu, ancak mali düzenleyici sonunda teklifi reddetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir