Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.143
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.143
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 3 Altcoin’den Müjde: Dev Borsa Listeliyor!

Singapur merkezli kripto para borsa devi Crypto.com, listesine yeni tokenler ilave etmeye devam ediyor ve üç düşük değerli altcoin projesi için destek ekliyor.

Crypto.com’un listesine eklediği ilk altcoin: Akash Network (AKT)

Crypto.com kısa süre önce, merkezi olmayan finansı (DeFi), merkezi olmayan uygulamaları (dAPP) ve merkezi olmayan özerk organizasyonları (DAO) destekleyen merkezi olmayan açık kaynaklı bir bulut ağı olan Akash Network (AKT) için yerel tokenin listesini duyurdu. Bulut ağı ayrıca merkezi olmayan makine öğrenimini ve yapay zekayı da destekler.

CoinMarketCap verilerine göre, 346. sırada bulunan altcoin, yazının yazıldığı sıralarda günlük bazda %1,19 kayıpla 0,8839 dolardan işlem görüyordu. Geçen hafta %13,7 AKT, mevcut durumunda, yaklaşık 1 yıl önce görmüş olduğu 8,08 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) %89 uzakta bulunuyor.

Listelenen ikinci altcoin projesi: Flux (FLUX)

Crypto.com ayrıca, ölçeklenebilir, merkezi olmayan bir bulut bilişim altyapısı olan Flux Ecosystem’in yerel yardımcı programı ve yönetişim tokeni olan FLUX için destek başlatıyor. Flux Ecosystem, birlikte çalışabilir, merkezi olmayan, bulut geliştirme ortamı sunan bir merkezi olmayan bilgi işlem hizmetleri ve Blockchain çözümleri paketi.

CoinMarketCap verilerine göre, 147. sırada bulunan altcoin, yazının yazıldığı sıralarda günlük bazda %5,14 kayıpla 1,27 dolardan işlem görüyordu. Geçen hafta %10’un üzerinde değer kaybede FLUX, mevcut durumunda, yaklaşık 5 ay önce görmüş olduğu 4,17 dolarlık ATH’ından %69,53 uzakta bulunuyor.

Destek eklenen son proje ise Kryll (KRL)

coinmuhendisi.com’un bu makalesinden detaylı olarak tanıyabileceğiniz kripto para borsası Crypto.com ayrıca, kullanıcıların kıdemli traderlardan alım satım stratejilerini ‘kiralamalarına’ olanak tanıyan bir kripto alım satım stratejisi piyasası olan Kryll’in (KRL) yerel tokeni için destek ekliyor.

CoinMarketCap verilerine göre, 614. sırada bulunan altcoin, yazının yazıldığı sıralarda günlük bazda %15,16 kazançla 0,8155 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlite KRL, mevcut durumunda, yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu 4,76 dolarlık ATH’ından %82,67 uzakta bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir