Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.291
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.291
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 3 Altcoin Manşetlerde: Ortaklık ve Dev Yatırımlar Geldi!

Bir DeFi altcoin projesi olan Timechain ekosistemi Fireblocks ağına katılıyor. Microsoft, Ethereum geliştiricisi ConsenSys’e yatırım yapıyor ve Stellar Vakfı, 30 milyon dolarlık bir yatırım fonu açıkladı. Bu üç altcoin projesine ilişkin önemli gelişmeleri Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

DeFi altcoin Timechain ekosistemi, Fireblocks ağına katılıyor

DeFi’de varlık yönetimi ve likidite lojistiği için çok ürünlü bir çözüm mimarisi olan Timechain, kurumsal benimseme yolunda önemli bir ortaklığa imza attı. Altcoin ekibi tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, dijital varlık depolama için kurumsal düzeyde bir platform olan Fireblocks ile uzun vadeli bir stratejik ortaklığa girdi.

https://twitter.com/Timechainapp/status/1496152264314081280

Bu ortaklıkla, Timechain’in hizmetleri çok sayıda büyük küresel bankacılık kurumu, ‘tezgah üstü’ trade hizmetleri, varlık yönetimi platformları, likidite sağlayıcıları ve hedge fonları için geçerli olacak.

Microsoft, Ethereum geliştiricisi ConsenSys’e yatırım yapıyor

Salı günü yapılan basın açıklamasına göre, Ethereum yazılım geliştiricisi ConsenSys’in değeri, Brooklyn, New York merkezli şirketin D Serisi finansman turu sırasında 450 milyon dolar toplamasının ardından 7 milyar dolara yükseldi. Büyük finansman turuna, Blockchian odaklı alternatif yatırım şirketi ParaFi Capital öncülük etti. Özellikle yatırımcılar arasında teknoloji devi Microsoft’un yanı sıra SoftBank’ın Vision Fund 2’si de yer alıyor.

Popüler MetaMask kripto para cüzdanını geliştirmesiyle tanınan ConsenSys, 200 milyon dolarlık C Serisi fonlama turu sayesinde Kasım ayında ulaştığı 3,2 milyar dolardan iki kattan fazla değer kazandı. Tur, bankacılık devi HSBC ve İngiltere merkezli hedge fonu Marshall Wace gibi katılımcıları içeriyordu.

Stellar Vakfı, 30 milyon dolarlık yatırım fonu açıkladı

Stellar Development Foundation Salı günü Stellar’ın Blockchain’inde uygulamalar geliştiren geliştiriciler için 30 milyon dolarlık bir eşleştirme fonu duyurdu. Yeni fon, 500 bin dolara kadar olan yatırımları karşılayacak. Vakıftan yapılan basın açıklamasına göre, ilk yatırımlar dört projeye gidiyor. Yatırımlardan biri, Latin Amerika’daki girişimlerin stablecoin kullanarak finansmana erişmesine yardımcı olan bir platform olan Trace Finance’e.

Fonun ilk portföy şirketlerinden biri olan Bitwage, Latin Amerika’ya odaklanarak serbest çalışanlara bordro, faturalandırma ve yan haklar hizmetleri sunuyor. İlk dört alıcıdan biri olan Atriex, Afrika’da havale hizmetleri sağlayan bir ödeme uygulaması. Diğer alıcı olan FanVestor, Non Fungible Token’lerin (NFT) yaratıcılarını müşterilerle birleştirmeyi amaçlayan bir kitle fonlaması platformu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir