Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.043
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.043
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu 3 Altcoin Dev Haberler Duyurdu: Fiyatları Fırladı!

Kripto piyasası, artan enflasyon ve faiz oranlarına ilişkin endişeler arasında geçen hafta şimdiye kadarki en kötü çöküşlerinden birini gördü. Piyasasındaki kayıplar iki haftalık bir düşüşten sonra dengelenmiş gibi görünse de, TRX, XMR ve ALGO büyük altcoin projeleri dev haberlerle piyasa öncülük edecek gibi görünüyor..

Algorand %11’in üzerinde toparlandı

ALGO, son 24 saat içinde en iyi performans gösteren altcoin. Yüzde 11’in üzerinde artışla 0.7084 dolarda haftalık en yüksek seviyelerine yakın işlem görüyor. ALGO’nun arkasındaki yükseliş ivmesi, Katar’daki 2022 FIFA Dünya Kupası için resmi bir ortak haline gelmesinden kaynaklanıyor. Haber ile fiyatı 0.7342’de zirveye ulaşan üç günlük bir ralliyi ateşledi.

Blockchain, manşetlere taşınma ve sponsorluk sağlayacak FIFA anlaşması aracılığıyla popülerlikte büyük bir artış elde edebilir. ALGO, futbol organizasyonunun kripto paraların geliştirmesine yardımcı oluyor…

TRX %30 artışla bu hafta en iyi performans gösteren altcoin oldu

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere TRX, 10 milyar dolarlık bir rezervle desteklenecek olan yeni bir Tron tabanlı stablecoin olan USDD’nin piyasaya sürülmesiyle büyük ölçüde desteklendi. Tron, rezervini desteklemek için açık piyasadan yaklaşık 39 milyon dolarlık TRX satın alarak token’e son 24 saatte %6,3’lük bir artış sağladı. TRX şu anda 0.083 dolardan işlem görüyor.

USDD şu anda, piyasadaki diğer tüm stablecoin’lerden çok daha yüksek bir yıllık %30 getiri sunuyor. TRX ise bu hafta %30’un üzerinde kazanç elde etti ve bunun sonucunda kripto piyasasında geniş ölçüde daha iyi performans gösterdi.

Madencilik yükseltme planları tarafından desteklenen XMR

En büyük gizlilik odaklı coin olan XMR, yaklaşık %6 artışla 218.81 dolara ulaştı. Nisan ayındaki yüksek seviyelerden önemli ölçüde düşerken, bu hafta daha fazla madencilik güvenliği beklentisiyle destekleniyor.

Blockchain, madencilik ücretlerini sınırlamak için önümüzdeki 30 gün içinde bir emisyon yükseltmesi sunacak. Ayrıca, çıkarılan her blok için minimum 0,6 XMR madencilik ödülü sağlayacak. XMR fiyatları haberlere olumlu yanıt vermişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir