Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.383
% 3.73
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.383
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bu 3 Altcoin Derinlere Daldı: Zarar Yazıyorlar!

Kripto para piyasaları düşüş yaşamaya devam ederken veriler, bazı altcoin sahiplerinin zararda olduğunu gösteriyor. Veriler, Cardano (ADA), Shiba Inu (SHIB) ve Polygon (MATIC) sahiplerinin çoğunluğunun, kripto piyasaları satılmaya devam ederken artık zarar ettiğini gösteriyor. Kripto analiz firması IntoTheBlock, Cardano olan olan cüzdanlara bakıp, coin’lerin ortalama satın alma miktarını belirledi ve şu anda hangi sahiplerinin zararda olduğunu belirlemek için rakamı ADA’nın mevcut fiyatıyla karşılaştırdı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bu 3 altcoin yatırımcıları zararda

Intotheblock, ortalama satın alım tutarı mevcut fiyattan yüksekse, kripto paranın sahibinin zararda olduğu, yani “parasının tükendiği” belirleniyor.  Öte yandan, bir yatırımcı “paradaysa” yani ortalama maliyet bu cari fiyattan düşükse kârda listelenir. IntoTheBlock, Cardano sahiplerinin çoğunun artık “su altında”, yani zararda olduğunu gösteriyor. ADA’ya yatırım yapanların yüzde 81’inin “parası tükenmiş” iken, sadece yüzde 12’si “parada” ve yüzde 8’i “parada” veya başabaş konumunda.

Aynı süreci kullanan IntoTheBlock, Polygon yatırımcılarının yüzde 51’inin kırmızı, yüzde 37’sinin kârlı ve yüzde 12’sinin başa baş olduğunu ortaya koyuyor. Bu arada, Shiba Inu’yu (SHIB) satın alanların yüzde 50’si zararda, yüzde 39’u kârda ve yüzde 11’i başabaş. Kripto istihbarat firması ayrıca Dogecoin’e yatırım yapanların yüzde 44’ünün pozisyon kaybetmeye devam ettiğini, yüzde 52’sinin kârda ve yüzde 5’inin başa baş olduğunu gösteriyor.

Bitcoin ve Ethereum’a bakıldığında IntoTheBlock, düşüşe rağmen BTC ve ETH yatırımcılarının çoğunun hala yeşilde olduğunu gösteriyor. Bitcoin iki ayda değerinin yaklaşık yarısını kaybederken, yatırımcıların yüzde 58’i hala kazançlarını koruyor. ETH’ye gelince, sahiplerinin yüzde 61’i “parada”, yüzde 30’u “parasız” ve yüzde 9’u başa baş.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir