Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.351
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.351
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu 2 Metaverse Coin’i Not Edin: BTC ve ETH’yi Solladılar!

Nisan ayında, kripto para piyasası önemli bir konsolidasyon yaşadı ve bazı büyük hacimli coin’ler 2022’deki en yüksek seviyelerinden düştü. Bununla birlikte toplam piyasa değeri yaklaşık 400 milyar dolara geriledi. Ancak, görünüşe göre 2 metaverse coin BTC ve ETH ile aralarında farkı artan bir hızla kapatıyor.

Bu 2 metaverse coin BTC ve ETH’den daha iyi performans gösteriyor

Daha önce 40.000 doları geri alan Bitcoin, şimdi bir kez daha 38 bin doların altında işlem görüyor. Ayıların kazançlarını silmeye devam etmesi ve lider kriptonun düşmesine yol açmasıyla birlikte, güçlü bir direnç seviyesi olmaya devam ediyor. Yatırımcı ruh hali olumsuz kalırsa ve piyasaya yeni para girmezse, analist Nihdi Kolhapur’a göre Bitcoin’in fiyatının çok yakında 35.000 doları test ettiği görebiliriz. Yazım sırasında, BTC fiyatı, son 24 saate %1,6, geçen haftaya göre %3,74 düşüşle 38,010.36 dolardan işlem görüyor.

Kripto para piyasası yeni trendlerini ağırlıyor

Bitcoin ve Ethereum gibi daha büyük kripto paralar ay boyunca yaklaşık %18 düştüğü için yatırımcılar daha küçük token’leri keşfetti. Her ikisi de ilk 100 kriptoya yeni katılan ApeCoin (APE) ve STEPN (GMT), son zamanlarda ilk 50 kriptoya giren olağanüstü sanatçılardı.

ApeCoin (APE):

STEPN (GMT):

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Solana merkezli STEPN, pazarların koşu ayakkabısı üreticisi ASICs ile yeni bir ortaklığı memnuniyetle karşılamasıyla %90’dan fazla yükselerek Nisan ayında açık ara en büyük performans sergileyen şirket oldu. Binance ve Coinbase kısa süre önce STEPN’in yere kripto par birimi GMT’yi platformlarında listeledi. Ek olarak, bir NFT pazarı olan OpenSea, projenin önemli bir parçası olan STEPN’in ayakkabı NFT’leri için destek başlattı.

ApeCoin’in kazançlarının çoğu, mucit Yuga Labs’in yeni metaverse’si Otherside’ın geniş çapta beklendiği gibi, son iki haftada gerçekleşti. Son iki haftada, token kabaca iki katına çıktı ve Nisan ayında yaklaşık yüzde 65 arttı. “Otherside”, arsa başına önceden belirlenmiş 305 ApecCoin fiyatıyla sanal arazi satmaya başlayacak. Tokenin talebi o kadar büyüktü ki Binance arz sıkıntısı nedeniyle APE token işlemlerini askıya almak zorunda kaldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir