Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.597
% 2.82
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.597
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bu 2 Metaverse Coin, Önemli Haberlerin Ardından Fırladı!

NFT’ler, oyun protokolleri ve metaverse’in doğuşu 2021’de trend olan konulardı ve 2022’de daha da büyüyecek şekilde şekilleniyorlar. Metaverse coin piyasası da aynı şekilde başarılı ve birçoğu önemli fiyat artışları görüyor. Bu yazıda, önemli haberlerin ardından yükselişe geçen 2 metaverse projesine bakalım.

VulcanVerse, bu haberlerin ardından %119 yükseldi

NFT’ler ve metaverse ile ilgili projeler de piyasa genelindeki gerilemeden hızla geri dönüyor ve Vulcan Forged (PYR) bu hafta en çok hareket edenlerden biri. Proje, VulcanVerse ekosistemini geliştirme sürecinde olan bir Blockchain oyun stüdyosu ve NFT pazarıdır. Fiyatı etkileten ilk gelişmede Vulcan Forged, Vulcan Forged’ın “Metaverse için Blockchain” olarak adlandırdığı Elysium Blockchain’i 28 Ocak’ta başlattı.

Fiyat hareketliğinin ikinci nedeni, VulcanVerse’de 100 arsanın sınırlı listelenmesiydi.

PYR fiyatındaki yükselişin üçüncü nedeni, şu anda Polygon ve Ethereum ağlarında çalışan protokoller merkezi olmayan değişim olan VulcanDex’in başarısı. VulcanDeX’e göre, protokol 29 Ocak’ta kilitlenen toplam 10 milyon dolarlık değeri aştı ve bu rakam PYR fiyatları yükseldikçe yükselmeye devam ediyor. VulcanDEX ayrıca, iki ağ arasında PYR tokenlerinin basit transferini sağlayacak olan DEX’in ‘My Forge’ bölümüne Ethereum ve Polygon arasında bir cross chain köprü entegre etme sürecinde.

coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerine buradan (bölüm-1, bölüm-2) ulaşabilirsiniz.

Metaverse coin ShinFloki CoinMarketCap’te listelendi ve uçtu

ShinFloki, ünlü Shiba Inu köpeği temalı bir metaverse ve NFT meme token’i. Proje şu anda geliştirme aşamasında ve gelecekteki güncellemeler arasında, kullanıcıların NFT’leri için ödüller kazanmalarını sağlayan NFT’ler için bir dApp, oyna-kazan metaverse oyunu ve değişken fiyat hareketine yardımcı olacak bir geri satın alma girişimi yer alıyor. Bugünün fiyat hareketlerinde ShinFloki (SHINFLOKI), CoinMarketCap’te listelenmesinin etrafındaki hype sayesinde 0.0119 dolar ATH seviyesine ulaştı.

ShinFloki’nin mevcut değerlemesi, tamamen seyreltilmiş 1 milyon dolarlık piyasa değeri ile 800 bin dolarlık bir piyasa değeridir. NFT ve metaverse projeleri, Minimum Uygulanabilir Ürün olmasa bile 2-3 milyon dolarlık değerlere kolayca ulaştığından, bu nispeten düşük bir değer olarak kabul edilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir