Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.664
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.664
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu 2 Metaverse Coin Önemli Haberleri Verdi: Fiyatlar Fırladı!

Kripto piyasasının bugün önemli fiyat artışları göstermesiyle, The Sandbox (SAND) 10 Şubat’ta yapılması planlanan Web3 LAND satışının ortasında %14’ün üzerinde arttı. Decentraland (MANA) ise kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olan ara yüzündeki iyileştirmelerle iki hafta içinde %75 değerlendi. Metaverse coin piyasasına yükseliş ivmesi kazandıran gelişmeleri coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

The Sandbox (SAND) fiyatı neden yükseliyor?

Bu hafta, Sandbox ekibinden 550’den fazla LAND, 8 ESTATE açık artırması ve Premium NFT’ler dahil olmak üzere başka bir LAND satışını duyurduğundan SAND fiyatı %16’nın üzerinde arttı.

LAND satışının 10 Şubat’ta 13:00 UTC’de yapılması planlanıyor. Buna ek olarak, The Sandbox kısa süre önce 25 Aralık’ta bildirilen önceki sözleşmedeki bir güvenlik açığını gideren yeni bir LAND sözleşmesi yayınladı.

Genel olarak, Sandbox piyasada en çok beklenen projelerden biri ve LAND ekonomisi kriptoda oldukça aktif. Sandbox, metaverse oyununa 93 milyon doların üzerinde yatırım yapan Softbank gibi büyük şirketlerden önemli yatırımlar aldı. SAND şu anda son 24 saatte %20’ye yakın artışla 4.39 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 4.06 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 1.4 milyar dolar.

Decentraland (MANA) fiyatı 2 hafta içinde %70 yükseldi

Decentraland (MANA) fiyatı, metaverse projelerine yönelik ilgi yeniden alevlendiğinden, dip fiyatlardan %75’lik bir sıçrama kaydetti. TradingView verilerine göre son iki hafta içinde MANA fiyatı 22 Ocak’taki 1,70 dolar dip seviyesinden %70 artarak 1 Şubat’ta 2,90 dolara ulaştı. Mevcut seviyelerde 3 dolar civarında işlem görüyor.

Metaverse coin devlerinden MANA’yı yükselten 3 faktör

Decentraland ekosistemi için olumlu bir geleceğe işaret eden üç faktör, gerçek dünyadaki şirketlerin sanal ortamına entegrasyonu, protokol üzerine inşa edilen büyüyen bir ünlüler ve etkileyiciler ekosistemi ve genel kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olan kullanıcı ara yüzündeki iyileştirmeler.

  • Sotheby’s, Decentraland’da sanal bir müzayede evi kurarak kripto ekosisteminde bir demirbaş haline geldi. Yakın tarihli gelişmelerde, Meta Lite Bar, Decentraland entegrasyonunu duyurdu.

  • MANA fiyatını yükselten ikinci faktör, markalarını VR’da kurmak isteyen ünlülerin ve fenomenlerin benimsenmesi.

  • Üçüncü faktör, kullanıcı deneyimindeki iyileştirmeler ve artan sayıda platformlar arası entegrasyonu. Metaverse coin projesi ayrıca, tüm kullanıcıların koleksiyonlarını yönetmelerine ve izlemelerine ve kişisel markalarını oluşturmalarına olanak tanıyan bir “Mağazam” bölümü ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir