Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.840
% 2.67
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.840
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu 2 Gelişmeye Dikkat: SHIB Fiyatını Patlatması Bekleniyor!  

Açıklamalara göre Shiba Inu (SHIB) ekosisteminin en çok beklenen aracı Shibarium yakında yayında olacak. Ayrıca SHIB topluluğun yeni dönüm noktasına ulaştı. Uzmanlar, bu gelişmelerin meme coin’in fiyatına olumlu yansıyacağını değerlendiriyor.

Shibarium yakında başlayacak, SHIB fiyatını pompalar mı?

Bloga göre, geliştiriciler ekibi arasında Shibarium Private Alpha TestNet başlatıldı. Birleştirme, halka açık Beta TestNet yayınlanmasından önce gerekli destek araçlarını sağlamak için yapıldığını belirtti. Aracın birkaç hafta boyunca başarıyla çalıştığını ekledi.

Sürüm, en çok beklenen aracın xFUND ile savaşta test edilmiş ve sağlam teknoloji üzerine inşa edildiği için geliştiğini kaydetti. Ayrıca, Oracle of Oracles’a (OoO) dayandığından bahsetti. Uzmanlara göre Network ve AMM açısından önemli bir rol oynayacak.

Yayına göre, Shibarium Public Beta TestNet’in bu yılın 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. FUND TestNet yükseltmesinin bununla çakışacağını vurguluyor. Bu güncelleme, çok beklenen IBC/Gravity/wFUND güncellemelerini içerecek. Ancak, ilgili tarafların ağ ile etkileşime girmesine izin verecek. Birleştirme, doğrulayıcı topluluğun zaten başlatma ve yükseltme öğelerinde olduğunu vurguluyor.

Shiba Inu fiyat performansı

Duyurudan bu yana, Shiba Inu fiyatları %7’nin üzerinde artış kaydetti. SHIB, basın zamanında ortalama 0,000011 dolar fiyatla işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %10 artarak 804 milyon dolara ulaştı. Bununla birlikte, SHIB hala yaklaşık 6 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile ikinci en büyük meme kripto para.

Geliştirilmekte olan araç, kullanıcının L1 ve L2 varlık transferleri arasındaki transferleri yapmasına izin verecek. Bu arada bu süreç wFUND’u da doğuracak.

Shiba Inu topluluğun yeni dönüm noktasına ulaştı

Shiba Inu’nun Shibarmy’de 1.064’ün üzerinde yeni holder eklediği bildiriliyor. Bu eklemeden sonra, toplam sayı şimdi 1.989.215 güçlü olarak duruyor. Bu arada, SHIB holder’ları 80 milyondan fazla Shiba Inu tokenini ölü bir cüzdana gönderdi.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, yakın tarihli bir rapora göre, SHIB holder’larının toplam miktarı artıyor. Şimdiye kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak iki milyon seviyesine yaklaşıyor. Kaynağa göre, son bir saat içinde toplam sayı 1.064 yeni SHIB kullanıcısı ekledi.

SHIB holder sayısı artmaya devam ediyor

Bir Twitter hesabı paylaşılan verilere göre, SHIB tutan cüzdan sayısı artmaya devam ediyor. Tweet’e göre, şimdiye kadar toplam SHIB holder sayısı 1.989.215. Bu, 1.182.817’den sadece bir hafta içinde yaklaşık bir milyonluk bir büyümeyi gösteriyor.

Uzmanlara göre bu, dijital varlığa uzun vadeli ilginin sabit kaldığının bir işareti. Ayrıca ikinci en popüler meme tokeninin son zamanlardaki büyük fiyat düşüşüne rağmen arttığını gösteriyor.

SHIB, balinaların en büyük holdingi olarak geri döndü

Ethereum ve BNB Blockchain de dahil olmak üzere çeşitli Blockchain’lerdeki en büyük 100 cüzdanı izleyen WhaleStats web sitesine göre, SHIB şimdi yine USD değeriyle en büyük token.

Ethereum balinalarının Shiba Inu varlıkları yeniden 500 milyon dolar seviyesinin üzerine çıktı. Yazı itibariyle, balinalar 525.200.856 dolar değerinde SHIB’e sahip. Bu, 48.674.778.127.896 Shiba Inu’yu ve balinaların oluşturduğu portföyün %13,55’ini temsil ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir