Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.656
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.656
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 2 Altcoin’e Listeleme Müjdesi: Kurumsal Para Geliyor!

Popüler altcoin projeleri Uniswap (UNI) ve Chainlink (LINK), Coinshares’in ETP duyurusu ardından kurumsal yatırım alabilecekleri beklentisiyle yükselişe geçiyor.

Altcoin projeleri haberin ardından yeni alıcılar buluyor

CoinShares, UNI ve LINK için iki yeni fiziksel destekli ETP ürünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. ETP’ler Almanya’daki Xetra borsasında listelenecek. Habere yanıt olarak UNI ve LINK fiyatı gün için en düşük seviyelerinden hafifçe yükseldi. Her iki altcoin projesi de piyasa geneli eşliğinde Ocak 2021 diplerinde işlem görüyordu.

Haberin ardından, Ethereum balinaları UNI ve LINK’i stokluyor gibi görünüyor. WhaleStats verilerine göre UNI, son 24 saatte balinalar tarafından satın alınan ilk 10 token’den biriydi.

UNI ve LINK, CoinShares’in yaklaşan halka arzına daha fazla kurumsal ilgi bekliyor

Coinshares’ten yapılan bir basın açıklamasına göre, yeni ETP’ler bugün işlem görmeye başlayacak. Her ikisi de yıllık yüzde 1.50 yönetim ücreti alacak ve ABD doları cinsinden belirlenecek. Yatırımcılar artık herhangi bir kripto para birimine sahip olmadan iki token’e yatırım yapabileceklerinden, UNI ve LINK’in yeni alıcılar görmesi muhtemel. ETP’lerin bu özelliği, onları özellikle kripto para birimlerini doğrudan işlemek istemeyen büyük kurumsal firmalar için çekici kılıyor.

CoinShares, bu yıl ETP’lerle sekizinci yeni ürününü piyasaya sürüyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Nisan ayında CoinShares, kripto para birimi değişimi ile işbirliği içinde FTX token’i izleyen bir ETP’nin tanıtıldığını duyurdu. Ek olarak, ikisi daha önce yatırımcılara Solana stake ödüllerine erişim sağlayan bir ETP geliştirdi. CoinShares ayrıca Bitcoin, Ethereum ve çeşitli diğer önemli kripto para birimlerini takip eden ETP’ler sunuyor.

Kurumsal talep, önemli bir fiyatlandırma faktörüdür

Tarihsel olarak, kriptoda daha kurumsal ticaret her zaman önemli fiyat artışlarıyla sonuçlanmıştır. Bitcoin’in Kasım ayında ATH seviyelerine ulaşması, ABD’de ilk Bitcoin ETF’nin piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geldi. Ancak, bu aynı zamanda tersine de işleyebilir: büyük ticaret firmalarının piyasadan ayrılacağı haberleri, dramatik fiyat düşüşleriyle sonuçlanır. Bu yıl Bitcoin’e olan ilgideki düşüş, tokenin düşük performansının başlıca nedenlerinden biri.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir