Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.084
% 4.66
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.084
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu 2 Altcoin’e Bakın: Derin Cepli Balinalar Biriktiriyor!

Önde gelen analitik firması Santiment, zincir üstü bir metriğin bu altcoin boğaları için uygun bir fiyat seviyesine geldiğini söylüyor. Firma ayrıca, incelediği altcoin projelerinin, balinaların radarında olduğu da açıklandı. Coinmuhendisi.com olarak, Santiment’in verilerini ve detayları aktarıyoruz…

Kritik metrik, bu altcoin için yükseliş sinyali veriyor

Kripto analitik firması Santiment radarını, Cardano (ADA)’nın, gerçekleşen pazar değerine (MVRV) çeviriyor. MRVR, belirli bir fiyatta dolaşımdaki tüm kripto paraların ortalama karını veya kaybını gösteren ve fiyat geri dönüşlerini tahmin etmek için kullanılan zincir üstü bir metriktir. Santiment, Cardano’nun MVRV’sinin, tarihsel olarak ADA için yükseliş dönüm noktası olan bir seviyede olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Cardano’nun 30 günlük orta vadeli aralıktaki ortalama alım satım getirileri yüzde 15’in altına düştü. ADA ve diğer birçok altcoin, ağlarda oluşan kayıpları hafifletmek için fiyatlarda en azından kısa bir geri dönüş yaşadığında, bu tarihsel olarak bir MVRV seviyesidir.

Kripto analitik firması, ADA’nın toparlanabilecek durumda olsa da, şimdilik kripto para piyasasının insafına kaldığını belirtiyor.

Balina işlemlerindeki artışlar, birikimin işareti

Bununla birlikte, Santiment, kripto para piyasalarının önümüzdeki ay Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısına kadar korelasyonu yükseltmesi gerekebileceğini söylüyor ve açıklamalarına şöyle devam ediyor:

Kripto para piyasaları, SP500 ve hisse senedi piyasalarıyla aynı fiyat modellerinde sağlam bir şekilde yerleşmiş durumda. Bu, Mayıs ayındaki bir sonraki FOMC toplantısına kadar devam edebilecek bir trend. Fed kısa süre önce yarım puanlık faiz artırımının muhtemel olduğunu açıkladı.

Lider kripto para birimi Bitcoin’i de inceleyen Santiment, stablecoin işlemlerindeki dalgalanmaların veya 100.000 doların üzerindeki transferlerin BTC için yerel tepe ve dip noktalarından önce geldiğini belirtiyor. Santiment, stablecoin TrueUSD’de (TUSD) balina aktivitesinin yükselişini yakından izlediğini ve derin cepli yatırımcıların BTC biriktirdiğini şu sözlerle açıkladı:

Kripto piyasasının en büyük 6. stablecoin’i olan TrueUSD, bugün balina işlemlerinde bir artış görüyor. Tarihsel olarak, balina işlemlerindeki artışlar bir birikimin işareti olarak görülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir