Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.148
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.148
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 2 Altcoin’den Web3 ve Yüzmilyonluk Fon Hamlesi!

Katman-1 Blockchain teknolojisi üzerinde inşa edilen bir altcoin olan TONcoin, 250 milyon dolarlık ekosistem fonu başlattı. Uniswap’ın ana geliştiricisi olan Uniswap Labs, yeni bir girişim birimi başlattı.

TONcoin, büyük bir fon başlayacak

Kısa bir süre önce TON ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, altcoin 250 milyon dolarlık fon ile The Open Network üzerine inşa edilen kurucuları desteklemeyi hedefliyor. Kripto para biriminin vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre, pek çok önde gelen kripto şirketi seçtiği projelere hibe verecek

TON ekibi tarafından yapılan açıklamada, TON blockchain’inin Telegram ile entegre olması halinde dünya çapında 600 milyon kullanıcıya ulaşılabileceği yer alıyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere geçtiğimiz yıl aralık ayında Telegram CEO’su Pavel Durov, Telegram’ın 2020’de ayrılmak zorunda kaldığı TON Protokol’ün uyarlaması olan Toncoin’e destek vermişti.

Popüler altcoin Uniswap, web3’e yatırım yapacak

Uniswap Labs Ventures, Blockchain altyapısı, geliştirici araçları ve tüketiciye yönelik uygulamalar oluşturan yeni şirketlere odaklanarak kategoriler arasında web3 projelerine yatırım yapacak. Uniswap Labs Ventures’ın fonunun büyüklüğü açıklanmazken, firmanın yöneticilerinden Matteo Leibowitz, The Block’a yatırımların doğrudan Uniswap Labs bilançosundan yapılacağını söyledi. Leibowitz’in altcoin projesine ilişkin açıklaması ise şöyle oluyor:

Bunun ötesinde, Web3‘ün faydalarını ve kullanıcı benimsemesini geliştirecek projeler arıyoruz. Her durumda, hızla büyüyen kripto-merkezli bir şirket olarak deneyim ve uzmanlığımızdan yararlanabilecek ekipleri desteklemeye çalışıyoruz.

Altcoin projesinin yetkilileri aynı zamanda projelerin zincir içi ve dışı yönetimine aktif olarak katılacağını da ekliyor. Uniswap Labs Ventures ise MakerDAO, Aave, Compound ve Ethereum Name Service protokollerinin yönetişim sistemlerine katılmayı planlıyor. Uniswap Labs baş işletme görevlisi MC Lader ile birlikte girişimler birimini yönetecek olan Leibowitz, firmanın hem hisse senedi hem de token anlaşmalarına yatırım yapacağını belirtiyor. Üst düzey bir yetkili olan Leibowitz, Uniswap ekosisteminin, üçüncü tarafların katkılarından büyük ölçüde yararlanırken deneyim ve uzmanlıklarını benzer şirketlerle paylaşarak bunu ileriye taşımaktan heyecan duyduklarını da ekliyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir