Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.727
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.727
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Bu 2 Altcoin’de Balina Birikimi Yaşanıyor! “Ralli Bekleyin”

On-chain analitik firması Santiment, 2 popüler altcoin projesindeki yoğun balina birikimine dikkat çekti. Analistlere göre dev cüzdanlardan gelen bu talep bir yükseliş trendinin başlangıcına işaret edebilir.

Altcoin balinaları ETH fiyatı 3.000 dolara yaklaştıkça hareketleniyor

Lider akıllı sözleşme platformu Ethereum (ETH), yukarı yönlü güçlü bir hamle yaparak haftalık kazancını %15 artırdı ve 3.000 dolara yaklaştı. Bununla eşzamanlı, balinalar, son üç haftadır ilk kez yeniden aktif hale geldi. On-chain veri sağlayıcı Santiment analistleri, yakın tarihli bir raporda bu birikim hakkında ilginç istatistikler ortaya koyuyor:

Ethereum, 2 Mart’tan bu yana ilk kez 2.900 doların üzerine çıktı ve balina işlemleri büyük bir hızla artıyor. Dün, savaş haberlerinin çıkmasından bu yana ETH ağında 7.000 dolardan fazla işlem yapılan ilk gündü.

Son fiyat artışıyla birlikte, Ethereum (ETH), bu yıl ilk kez direnç trend çizgisinin üzerine çıkmayı başardı. Bu nedenle, güçlü hacimlerle 3.000 doların üzerine herhangi bir baskı, psikolojik bariyeri kırmaya yardımcı olabilir ve analistler yükseliş trendinin devam edebileceğini öngörüyor.

Ek olarak, IntoTheBlock’tan gelen veriler, güçlü yükseliş fiyat hareketi beklentisiyle bu hafta borsalardan büyük ETH çıkışları olduğunu gösteriyor. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, 18 Mart Cuma günü, borsalar şaşırtıcı bir şekilde 180 bin ile 2022 için tek günlük en büyük çıkışı kaydetti. Bu tür çıkışlar en son kaydedildiğinde, ETH önümüzdeki on gün içinde %15’lik bir artış kaydetti.

AAVE V3 protokolü balinaları uyandırdı

DeFi protokolü Aave’nin yerel kripto para birimi olan AAVE, son iki günde %30’luk güçlü bir kazanç elde etti. 16 Mart Çarşamba günü Aave V3 Protokolü’nün lansmanını ilan etmesinin ardından AAVE fiyatı ivme kazandı. Fiyat artışı, güçlü balina birikiminin arka planında da ortaya çıkıyor. Santiment, AAVE fiyat rallisinin arkasındaki kilit faktörlerden birinin “önemli balinaları toplu olarak son 2 ayda 10.7 milyon dolar değerinde 70.000 dolar AAVE biriktirdiği gerçeği” olduğunu belirtiyor.

Bu arada, AAVE fiyatı hala üç aylık grafikte ATH seviyesinden %50 aşağıdaki işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir