Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.639
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.639
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bu 2 Altcoin, Yüzmilyonluk Yatırım Fonlarını Duyurdu!

Acala Network, 250 milyon dolarlık bir “aUSD ekosistem fonu” başlatmak için Polkadot parachainleri ve girişim fonlarıyla birlikte çalıştı. Öte yandan diğer bir altcoin Nexo, 150 milyon dolarlık Web3 yatırım fonu başlattı. Yatırım kararlarını Coinmühendisi.com’da ele alıyoruz.

Fon popüler altcoin Polkadot ekosisteminde çalışacak

Fon, Polkadot ve Kusama ekosisteminde Acala’nın amiral gemisi stablecoin’i aUSD için talep ve fayda sağlayan ürünler geliştiren girişimleri destekleyecek. Acala, fonu diğer dokuz parachain ekibi ve birkaç risk sermayesi fonuyla ortaklaşa başlattı. Polkadot parachain projesi Acala Network, ekosistem kurucularını desteklemek için amiral gemisi ürünü aUSD stabilcoine olan talebi desteklemek için 250 milyon dolarlık bir fon başlattığını duyurdu. Ekosistem fonunun amacı, Polkadot ve Kusama ekosisteminde Acala’nın amiral gemisi sabit parası aUSD için talep ve fayda sağlayacak ürünler ve hizmetler oluşturan erken aşamadaki ekipleri desteklemek ve yatırım yapmak. Girişimi destekleyen Polkadot parachain ekipleri arasında Astar Network, Centrifuge, Efinity, HydraDX, Manta, Moonbeam, OriginTrail, Parallel ve Zeitgeist yer alıyor.

Nexo 150 milyon dolarlık Web3 yatırım fonu başlattı

Nexo bugün, kurum içi Web3 odaklı yatırım ve satın alma fonu olan Nexo Ventures’ı piyasaya sürdüğünü duyurdu. Hareket, Nexo’yu DeFi pazarında ön plana çıkarmaya yönelik kripto banka kartları ve bir NFT ödünç verme masası gibi birkaç büyük girişimi takip ediyor. Nexo, uzun vadeli taahhütlerde 150 milyon dolar vaat ediyor. Şirketin duyurusuna göre Nexo Ventures, çeşitli Web3 projelerine ve girişimlerine yatırım yaparak blockchain teknolojisinin geliştirilmesini ve benimsenmesini hızlandırmaya odaklanacak.

Girişim fonu, şirketin ana işini tamamlayabilecek hem perakende hem de kurumsal olmak üzere çok çeşitli erken aşama projelerine uzun vadeli taahhütlere 150 milyon dolar yatırım yapacak. Şirketin CFA’sı Tatiana Metodieva, Nexo Ventures‘a liderlik edecek ve anlamlı yatırımlar yoluyla dijital varlıkların sürekli olarak benimsenmesine yardımcı olacak. Şirketin açıklamasında şöyle deniyor:

Misyonumuz kripto devrimini ileriye taşımaya yardımcı olan girişimcileri yükseltmek. Ayrıca, yatırım değeri teklifimiz çoğu geleneksel yatırım fonundan farklıdır. Dijital varlık endüstrisi ve teknolojisinin yerlisiyiz ve derin bir anlayışa sahibiz. Stratejik yatırımlara öncelik veriyoruz ve yenilikçi çözümleri Nexo’nun ürün ekosistemine ve küresel pazar ayak izimize entegre etmeyi amaçlıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir