Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.624
% 4.15
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.624
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bu 2 Altcoin Önemli Ortaklık Duyuruları Yaptı: İşte Detaylar!

Kripto para piyasalarında düşüş trend sürerken, 2 altcoin projesinden önemli ortalık haberleri geldi. Nijerya, ülke içinde oluşturulan ve kaydedilen IP’lerin ticarileştirilmesine yol açacak üç yıllık bir Fikri Mülkiyet Hakkı (IPR) anlaşmasında Developing African Group ile ortaklık kurdu. İnternet tarayıcılarından Brave Browser ise, Solana (SOL) ekosistemiyle geniş kapsamlı bir entegrasyon sağlamaya hazırlanıyor. coinmuhendisi.com olarak, açıkladığı ortaklık haberleriyle adından söz ettiren 2 altcoin projesini detayları aktarıyoruz.

Bu altcoin projeleri ortaklık haberleriyle adından söz ettiriyor

Nijerya, ülke içinde oluşturulan ve kaydedilen IP’lerin ticarileştirilmesine yol açacak üç yıllık bir Fikri Mülkiyet Hakkı (IPR) anlaşmasında Developing African Group ile ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında, Nijerya hükümeti, Developing African Group’a, ülke vatandaşlarının telif hakları veya gelirler karşılığında fikri mülkiyetlerini yükleyebilecekleri ve takas edebilecekleri bir platform geliştirmesi için özel lisans verecek. Tüm telif hakları ve gelirler, Developing African Group tarafından oluşturulan platformdaki kullanıcıların cüzdanlarına alınacak. Basın bültenine göre, platformda ticarileştirilebilecek içeriğin bir kısmı şarkıların, videoların, şarkı sözlerinin, şovların, podcast’lerin ve diğer akışlı içerik biçimlerinin telif haklarını ve ticari markalarını içeriyor..

Developing Africa Group hiç zaman kaybetmeden çalışamaları başlatmak için Nijerya hükümetinin onayını takiben Koibanx ve popüler blockchain ağı Algorand’ı seçti. Duyuruya göre, Koibanx çeşitli sanatçıların fikri mülkiyetlerini takas etmek için kullanılacak token’leri geliştirirken, Developing Africa kripto para birimi de dahil olmak üzere tüm platformu Algorand ağında kurmayı planlıyor. Developing Africa Group CEO’su Ben Oguntala, ortaklığı geliştirmek için Algorand’ın benimsenmesi hakkında şunları söyledi:

Yalnızca Algorand’ın protokolü böylesine büyük ölçekli bir projeyi uygulamak için gereken performans, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve işlevselliği sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda hükümet için önemli olan çevre dostu ve ‘yaratıcı ekonomi endüstrisi’ ile büyük bir felsefi eşleşmeyi sağlıyor.

Bu koibanx ile Algorand’ın ilk ortaklığı değil

Koibanx ve Algorand’ın ilk kez bir girişimde ortak olmayacaklarını belirtmekte fayda var. İkili, Latin Amerika’daki özel ve kamu sektörleri de dahil olmak üzere çeşitli girişimlerde çalıştı. Koibanx’ın CEO’su Leo Elduayen, girişimi küresel olarak en büyük kripto para birimi projesi olarak nitelendirerek şunları ekledi:

Bu girişimin 50 milyondan fazla insanın hayatını kolayca değiştirebileceğine inanıyorum. Koibanx’ı 2015’te piyasaya sürdüğümüzden beri, Blockchain teknolojisinin ve kripto para birimlerinin gelişmekte olan piyasalarda ekonomik kalkınmanın temel yapı taşları olduğuna ikna olduk, nasıl olduğu konusunda aktif bir rol üstlenebilmek bir ayrıcalıktır.

Bir diğer otaklık haberi ise, internet tarayıcılarından Brave Browser, Solana ekosistemiyle geniş kapsamlı bir entegrasyon sağlamaya hazırlanması oldu Yapılan açıklamaya göre Brave Wallet kullanıcıları bugünden itibaren Solana ile ticaret yapabilecek ve Ramp aracılığıyla Solana alabilecekler. Brave CEO’su Brendan Eich, kullanıcıların Solana sayesinde “hızlıca ve düşük maliyetlerle” işlem yapabileceğini belirtip, çalışmalarının olacağını duyurdu. Yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi:

Brave’in Solana blockchain’i ile entegrasyonu, kriptolara yeni olan kullanıcıların Web3 alanına giriş yapmasını kolaylaştırırken, daha deneyimli kullanıcılara da daha çok kullanım alanı sunacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir