Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.314
% 1.69
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.314
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu 2 Altcoin İçin Önemli Tarihler Açıklandı: Neler Olacak?

Axie Infinity’nin RON token lansmanı planlanmış bulunuyor. Peki bu neden önemli? “Play to earn”ün amiral gemisi popüler altcoin projesi, yakında RON tokenini başlatacağını twitter üzerinden duyurdu. Konu ile ilgili detaylar Coinmuhendisi.com’da.

Altcoin için önemli tarih

Ronin Network, Axie Infinity‘nin ilerlemesinin bir sonraki aşamasını güçlendirmek için ayarlanmış Ethereum benzeri bir side-chain. Ronin Network ekibi tarafından resmi hesabında paylaşılan tweet’e göre, geliştiriciler nihayet ağın tokeni olarak RON’un lansman tarihine karar verdi. Bir hafta önce, Axie Infinity’nin kurucu ortağı ve büyüme lideri Jeffrey Zirlin, GameFi meraklılarına RON tokenini tanıtmak için benzersiz bir airdrop başlattı. RON sürümü, Axie Infinity’nin geniş ve tutkulu topluluğu tarafından heyecanla bekleniyor. Ronin’in DeFi protokolü Katana’ya likidite sağlayıcıları olarak katılmayı planlayan “verim çiftçilerini” ödüllendirmek için kullanılacak.

Axie Infinity ve Ronin Network: Önümüzde uzun bir yol var

Axie Infinity yaratıcısı Sky Mavis’in kurucu ortağı ve CEO’su Trung Nguyen, bir teknik incelemede Ronin Network’ün büyüme, ölçeklendirme ve evrimle ilgili olacağını şöyle vurguladı:

Ronin’in getirdiği olanaklar konusunda çok heyecanlıyız. Ronin, hala erken bir durumda olmasına rağmen, blockchain oyunlarının ruhuna ve değerlerine hizmet etmek için yıllar içinde sürekli olarak gelişecektir. Teknik açıdan, Ronin’i daha da güçlendirmek ve ölçeklendirmek için çeşitli çözümler de arıyoruz. Örneğin zKSyncs umut verici görünüyor, ancak özellikle NFT’ler ve oyunlar için üretime hazır hale gelmesi zaman alabilir.

Axie Infinity, 2021 GameFi çılgınlığının en seçkin protokolleri arasında yer alıyor. 5 Ekim’de, B Serisi turunda 152 milyon dolar güvence altına aldı. Tur, Andreessen Horowitz, Paradigm ve Accel tarafından ortaklaşa yönetilirken, FTX, Samsung ve Standard Crypto da para toplama çabalarında Sky Mavis’i destekledi. Axie Infinity, Project K oyunu ve Katana DeFi protokolü ile birlikte Ronin Network, Sky Mavis ekosistemi için en öncelikli proje.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir