Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.642
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.642
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu 2 Altcoin, Coinbase Listeleme Duyurusunun Ardından Fırladı

Power Ledger için yardımcı program token’ı olan POWR, son 24 saatte %100 oranında bir artışla 0,752540 dolardan işlem görüyordu. Kripto para birimi gün içi en yüksek 0,925036 seviyesine kadar ulaşmayı başardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Power Ledger, yatırımcıların elektrik alıp satmasına olanak tanır ve elektrikli arabalar, rüzgar enerjisi ve güneş enerjisi gibi çeşitli enerji projelerini destekler. Coinbase Pro, kripto varlığın ABD doları, euro ve Tether (USDT) ile eşleştirilmiş Ethereum destekli versiyonunu listelediğini açıkladı.

Oyuncu kontrollü blok zinciri oyun platformu Gala’nın varlığı GALA ise 15 Kasım’daki 0,089 dolarlık düşük bir seviyeden %46’nın üzerinde artışla mevcut işlem fiyatı olan 0,142706 dolara kadar yükseldi.

Gala, oyuncuların oyun içi öğelere sahip olmalarını ve oyunun gelişim yönünü belirlemelerini sağlar. GALA token’ı, bir değişim aracı olarak ve ekosistemde bir ödeme ve ödeme aracı olarak kullanılır.

Coinbase Pro ayrıca Pazartesi günü ALCX, ENS ve mStable USD’yi (MUSD) listeledi, ancak bu üç varlığın hiçbiri önemli fiyat artışı görmedi.

ALCX, borçları geri ödemek için token haline getirilmiş getiri fonlarını kullanan otomatik bir verim çiftçiliği, borç verme, ödünç alma ve stake etme protokolü olan merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Alchemix’teki yerel yönetişim ve stake tokenidir.

ENS, insanların Ethereum adreslerine ve web etki alanlarına bağlanabilen, değiştirilemez tokenlar (NFT’ler) basmasına olanak tanıyan Ethereum Ad Hizmeti için bir yönetişim tokenıdır. ENS, geçen hafta Binance tarafından listelendikten sonra iki katından fazla değer kazandı, ancak o zamandan beri bu kazanımların çoğunu kaybetti.

MUSD, Ethereum üzerinde çalışan ve diğer stablecoin’lerden oluşan bir sepet tarafından desteklenen, merkezi olmayan, ABD dolarına sabitlenmiş bir sabit paradır.

Beş varlığın hiçbiri henüz Coinbase.com’da veya borsanın perakende mobil uygulamalarında mevcut değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir