Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.522
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.522
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu 2 Altcoin, Büyük Haberlerle Tahtadan Fırladı!

Son günlerin en çok konuşulan altcoin projeleri: Kyber Network (KNC) ve CEEK VR (CEEK). İşte fiyatları harekete geçiren dev haberleri…

Kyber Network, altcoin entegrasyonlarından sonra yükselişe geçti

KNC fiyatı, on Blockchain ağına erişimi genişlettikten ve Uniswap v3 ile entegrasyondan sonra %50’den fazla yükseldi. TradingView’den elde edilen veriler, 6 Nisan’da 2,83 dolardan 8 Nisan’da 4,04 dolara ulaştığını gösteriyor.

Kyber Network’e destek sağlayan en büyük faktörlerden biri, protokolün kripto para ekosistemindeki en iyi chain’lerle entegre olmaya zorlamasıdır. Ağdaki ana merkezi olmayan değişim ara yüzü olan KyberSwap, artık Ethereum (ETH), Avalanche, Polygon (MATIC), BNB Smart Chain (BSC), Aurora, Arbitrum, Fantom (FTM), Oasis (ROSE), Velas (VLX) ve Cronos (CRO) ile entegre. Yatırımcı çekmeye yardımcı olan bir diğer önemli gelişme, projenin Avalanche Network ve Avalanche Rush Phase 2 likidite madenciliği programı ile ortaklığı.

KNC’nin arkasındaki ivmenin artmasının üçüncü bir nedeni, ağın erişimini yaymaya yardımcı olan yeni ortaklıkların ve büyük protokol entegrasyonlarının sürekli eklenmesidir. 7 Nisan’da KyberSwap’ın, Ethereum ve Polygon ağında Uniswap v3 ile entegre olduğu ve en aktif merkezi olmayan değişimi KyberSwap ekosistemine getirdiği duyuruldu.

CEEK VR, sanal gerçekliğe doğru ilerlerken %100 değerlendi

CEEK VR, Grammy’de bir stant açtıktan, token’inin büyük borsalarda listelendiğini gördükten ve yeni ortaya çıkan Metaverse’de yeni gelişmeler başlattıktan sonra yatırımcıların dikkatini çekti. TradingView’den elde edilen veriler, 15 Mart’ta 0,289 dolardan işlem gördüğünden beri, CEEK’in fiyatının %123 artarak 7 Nisan’da günlük en yüksek seviyesi 0,666 dolara ulaştığını ve 24 saatlik işlem hacminin %178 artarak 90 milyon dolara çıktığını gösteriyor.

CEEK, 2022 Grammy’deki hediye salonunda bir standa ev sahipliği yaptı ve bu, bir dizi etkileyici ve müzik hayranı pop-up’ı ziyaret edeceğinden, proje için yeni bir teşhir seviyesi sağlamış olabilir.

CEEK’e daha fazla dikkat çekmeye yardımcı olan ikinci bir faktör, BNB Smart Chain ekosistemi ile entegrasyonu ve 2021’in sonlarında cross chain desteğin yakın zamanda eklenmesi oldu.

CEEK’in rallisini destekleyen üçüncü bir gelişme, Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz Huobi Global ve KuCoin’deki yeni borsa listeleri.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir