Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.455
% 2.81
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.455
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu 17 Altcoin’i Radarınıza Alın: Ses Getirecek Haberler Geldi!

Bitcoin, 43.000 dolar bölgesini aşmak için acele etmeyeceğini doğruladı. Lider kripto para piyasa geneli eşliğinde %3’ü aşmayan düşüş ve yükselişler dalgalanıyor. Diğer yandan, 17 altcoin projesi listeleme, ortaklık, entegrasyon vb. gibi etkinliklerin tarihlerini paylaştı. Gelin tek bir listede haftanın gelişmelerini sıralayalım.

İşte 17 altcoin ve haftanın gelişmeleri

Dvision Netwok ekibinin sosyal medyada paylaştığı resmi duyuruya göre, Polygon Network’ün Dvision’daki desteği artık kesinleşti. Bu nedenle protokol artık Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) ve Polygon (MATIC) üzerinde çalışıyor.

Küresel kripto ticaret platformu LBank Exchange, 20 Ocak 2022’de Clifford Inu’yu (CLIFF) listeleyecek. LBank Exchange’in tüm kullanıcıları için, CLIFF/ USDT işlem çifti, 20 Ocak 2022’de saat 20:00’de (UTC+8) resmi olarak satışa sunulacak.

Floki Inu (FLOKI), 19 Ocak’ın 24 saatlik zamanda diliminde en büyük 1000 BSC cüzdanı tarafından en çok kullanılan 10 akıllı sözleşme olma yolunda ilerliyor. WhaleStats, işlemleri aşağıdaki tweet’le paylaştı.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1483424807739744260

Shibburn’den gelen son güncellemeye göre, son 24 saat içinde 19.1 milyon SHIB, saatte 798190,6 ve dakikada 13303 ortalama token yakma oranı ile sonsuza kadar dolaşımdan çıkarıldı. Veriler, bu yakmanın 8 işlemde gerçekleştiğini bildiriyor.

https://twitter.com/iamstevencooper/status/1479599648209879044

OpenSea, 2022 genişleme hamlesinin bir parçası olarak Ethereum cüzdan üreticisi Dharma Labs’ı satın alıyor. Salı günü yayınlanan bir blog yazısında OpenSea, “bu birliğin NFT’ler ve web3’ün benimsenmesi için bir güç çarpanı olacağına inanıyoruz” dedi.

DeFi rezerv protokolü OlympusDAO, Balancer Protocol ile bir işbirliği yaptığını duyurdu. OlympusDAO, oybirliğiyle yapılan yönetim önerisini takiben Balancer Protocol’e 50 milyon dolarlık likidite dağıtacak.

Dvision Network, Polygon Mainnet’te konuşlandırıldığını ve LAND NFT’lerini ekosistemlerine getirdiğini resmen duyurdu. Polygon Network’ün bu desteği, 2022 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Dvision Metaverse için ikinci bir arazi satışının sinyalini verecek.

Cardano Vakfı, EMURGO ile ortak bir proje başlatmak için bir araya geldi. Ana amaç, Blockchain protokolünün ekosistemini desteklemek ve merkezi olmayan uygulama geliştirmeyi hızlandırmak. Konuya dair ayrıntılı bilgiye, coinmuhendisi.com derlediğimiz makaleden ulaşabilirsiniz.

Microsoft, Activision Blizzard’ı 68.7 milyar dolara satın aldı

  • Microsoft, lider oyun ve interaktif eğlence içeriği geliştiricisi Activision Blizzard’ı 68.7 milyar dolara satın aldığını duyurdu. Satış işlemlerinin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.
  • CoinMarketCap, “solucan deliği” adresleriyle ilgili son sorunları düzeltmek için Shiba Inu ekibiyle işbirliğine başladı. Shiba Inu topluluğu, “kriptonun ön sayfasında” görüntülenen üç “Ethereum katili” (Binance Smart Chain, Terra ve Solana) ile ilgili üç sahte akıllı sözleşmeye dikkat çekti.
  • Asya GameFi segmentinin en etkili oyuncularından biri olan Digital Entertainment Asset ekibi tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, 12 milyon dolarlık finansman turu tamamladı.
  • Dijital kimlik yönetimi için son teknoloji çözüm olan SocialKYC, artık ilk kullanıcılarını bünyesine katmaya hazır. BOTLabs Trusted Entity GmbH (BTE), Polkadot ekosistemindeki yeni kimlik doğrulama çözümünü tanıtıyor.

Altcoin projesi Cardano’nun ana şirketi olan IOHK, 2022’de bugüne kadar kaydettiği muazzam ilerlemenin bir özetini veriyor. IOHK, bir dizi tweet’te, son 10 gün içinde Cardano üzerine inşa edilen projelerden sekiz büyük duyuruyu vurguluyor:

Popüler mesajlaşma uygulaması LINE, Tayland’daki teknoloji konferansında DOSI platformunu tanıttı. Blockchain teknolojisini kullanan LINE, geçtiğimiz yıl haziran ayında Japonya’da NFT’yi küresel anlamda yaymayı amaçlayan ve aynı zamanda NFT pazar yeri olan LINE NEXT’i kurmuştu.

  • Osmosis, internet hizmetleri sağlayıcısı Althea tarafından inşa edilen Ethereum için cross chain protokol (IBC) Gravity Bridge’i duyurdu. Osmosis’i önde gelen akıllı sözleşme Blockchain’ine bağlamak, Cosmos otomatik pazar işaretçisine kilitlenen toplam değerde başka bir artış sağlayabilir.

Token yakma etkililikleri

  • Fan token’lerden gelişmeler devam edelim. Spor kulüpleri, taraftarlara ayrıcalıklar sunmak için büyük bir yatırımcı kitlesine hitap ediyor. En son gelişmelerde Fenerbahçe Kulübü, Fenerbahçe Token’ın 2.yakım planlının 31 Ocak’ta olduğunu duyurdu.
  • Ertha (ERTHA), KuCoin borsasında listeleniyor. İşlemler 21 Ocak’ta 13:00’ten itibaren aktif olacak. Çekim işlemleri için 22 Ocak TSİ 13:00’de başlayacak.
  • KuCoin borsasıyla sonlandıralım. Astar Network (ASTR), 20 Ocak TSİ 12:00’ten itibaren borsada listelenecek. İşlemler 21 Ocak TSİ 13:00’de açılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir