Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.902
% 2.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.902
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 14 Altcoin’e Dikkat: Binance Piyasalarında Yükseliyorlar!

Binance borsasında en çok aranan altcoin projelerini incelemek trendler hakkında fikir verebiliyor. Bu yazıda, hacim devi Binance’nin arama sonuçlarına ve haftanın gelişmelerine göz atalım.

İşte Binance borsasının popüler altcoin projeleri

Binance borsasının yerel tokeni BNB her zaman olduğu gibi ilk sırada yer alıyor. İkinci sıradaki Fantom (FTM), piyasa düzeltmesine rağmen kilitli toplam değerde (TVL) 1.2 milyar dolar (+%20) daha kazandı ve toplam 10 milyar dolarlık TVL rekoru kırdı. Kripto araştırma firması Delphi Digital’ın Fantom raporu DeFi odaklı altcoin projesinin büyük oyuncu olabileceğini söylüyor.

Listenin üçüncü sırasında konumlanan Polkadot (DOT), parachain müzayedeleriyle topluluğunu canlı tutmaya devam ediyor. Polkadot kısaca, Blockchain’lerin birbirleriyle çalışabilirliğini güçlendirmektedir. Piyasa değerine göre 10.sırada olan DOT, 27.7 milyar dolar hacmiyle 28.06 dolardan işlem görüyor.

Listenin ilerleyen sıralarında Dogecoin (DOGE) ve Bitcoin (BTC) var. Geçen hafta DOGE, Binance’de en çok arananlar listesinde ilk 10’un dışında kalmıştı. Bu hafta, elektrikli otomobil devi Tesla’nın CEO Elon Musk’un, şirketin Dogecoin ile ödeme kabul edeceğini paylaşmasıyla meme coin’in fiyatı harekete geçti. DOGE, bu süreçte 24 saatlik kazancını %25’e ulaştırdı, ayrıca 0.2032 dolar yerel zirvesini kaydetti. Günün %5’lik düzeltmesine rağmen haftalık kazancını %20 civarında tutuyor. coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz Tesla gelişmelerine ve ABD’li politikacı David Gokhshtein’in analizlerine buradan ulaşabilirsiniz. Listenin ilerleyen sıralarını aşağıdaki altcoin projeleri tamamlıyor:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir