Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.166
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.166
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bu 13 Altcoin’e Dikkat: Büyük Gelişmeler Var!

Rusya-Ukrayna savaşının sona ereceği umutları Bitcoin fiyatını 40 bin doların üzerine taşıdıktan sonra küçük bir düzeltmeyle mevcut seviyelere ulaştık. Diğer yandan, altcoin projeleri Kadene ve Immutable X’in son ortaklık ve listeleme haberleri %50’yi aşan kazançları beraberinde getiriyor. Bu yazıda, 13 altcoin’den haftanın en önemli gelişmelerini listeleyelim.

İşte 13 altcoin ve haftanın gelişmeleri

  • Shiba Inu, geliştirme ekibinin yerel kripto para birimi SHIB için çok beklenen yakma portalını test etmeye başladığını duyurdu. Açıklamalara göre SHIB Burn Portal’ı şu anda test aşamasında.
  • 2018’de birkaç soruna atıfta bulunarak Bitcoin işlemlerini askıya alan Stripe, şirketin dört yıl sonra platformunda kripto desteğini geri getirdiğini duyurdu.
  • Terra (LUNA), stake değerine göre en büyük Blockchain olma yolunda Solana (SOL) ile farkını kapadı. LUNA, mevcut düzeltmeye rağmen 31,6 milyar dolar stake değerine ulaştı.
  • UniSwap (UNI), Celo Blockchain’e katılmak için yönetişim forumunda yeni bir topluluk önerisi sundu.
  • Ledger Nano S (Plus) ve Ledger Nano X donanım cüzdanları artık Solana (SOL) ve Cronos (CRO) tarafından destekleniyor.
  • Immutable X (IMX), C Serisi finansman turunda 200 milyon dolarlık fon topladı ve 7 Mart’tan bu yana %50’den fazla değerlendi. Yatırımcılar, Singapurlu devlete ait yatırım şirketi Temasek tarafından yönetildi ve ayrıca Animoca Brands, Tencent, Arrington Capital ve Princeville Capital’i içeriyordu. Fiyatı etkileyen ikinci faktör, ekosisteme yeni kullanıcıların çekilmesine yardımcı olan Vy Worlds ve Habbo NFT’yi içeriyor.
  • Yeni bir kopya alım satım aracı olan Tycoon (TYC), Binance (BNB) yatırımcıları için bir turnuva duyurdu. Kullanıcılar, piyasa faaliyetlerini daha dengeli hale getirmek için birinci sınıf yatırımcıların işlemlerini kopyalayabilecek. En çok kazandıran yatırımcılar 200.000 TCY’lilk ödül hazundan pay alacak.
  • Bitrue (BTR), Cardano (ADA) için SOL, AVAX, FLUX, DGB, RSR, GAS, SNT, CTSI, BNT, LOOM ve KNC işlem çiftlerini ekledi.
  • WhaleStats, popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB), son 24 saat içinde balinalar tarafından en çok satın alınan token’ler listesine girdiğini bildirdi.
  • Kadena (KDA), ağında başlatılacak yeni projelerin duyurusu ve Binance listesi ardından 7 Mart’tan bu yana %50’den fazla değerlendi. Kadene ağında yeni başlatılacak olan Kaddex ayrıca, büyüyen DeFi ekosistemine bir fiat para birimi getirecek olan Simplex ile bir entegrasyonunu duyurdu.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız, günün listeleme ve yatırım haberlerine buradan göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir