Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.773
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.773
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bu 11 Web3, Meme ve Metaverse Coin’e Bakın: Fırladılar!

Bitcoin ve büyük altcoin’ler, haftaya nispeten sakin başladı. Bitcoin, Ethereum, XRP, ADA gibi kripto para birimlerinin değeri; son 24 saatte büyük bir değişime uğramadı. Bu sırada dört metaverse coin, altı meme coin ve bir web3 coin’in değer arttı. İşte detaylar…

4 metaverse coin değer kazandı

Metaverse alanında en çok yükselen coin, yüzde 36.2 ile VIBE (VIBE) oldu. VIBE, Ethereum ağı üzerinde faaliyet gösteren bir coin’dir. Ardından, yüzde 21.5 ile Avocado DAO (AVG) geldi. Avocado DAO, kendisini dünyanın en büyük Play2Earn loncası olarak tanıtıyor. Bu coin’e sektör Liderleri tarafından yatırım yapıldı ve desteklendi. Monavale (MONA) yüzde 16.1, cocktailbar.finance (COC) yüzde 12.4 değer kazandı. MONA, DIGITALAX platformu için yerel ERC-20 tokenıdır. Bu, platformun hizmet tokenıdır. Aynı zamanda platformun yönetiminin bir parçası olarak hizmet eder. Öte yandan COC; DeFi, oyun ve NFT’lere odaklı bir coin’dir.

6 meme coin’in fiyatı yükseldi

Yükselen meme coin’lerin sayısı ise daha yüksekti. Öncelikle HODL (HODL), yüzde 32 oranında değer kazandı. Ardından gelen Shibaken Finance (SHIBAKEN) yüzde 25 yükseldi. Samoyedcoin (SAMO) yüzde 18.6, Kitty Coin Solana (KITTY) yüzde 12 artış yaşadı. Shiba Predator (QOM) yüzde 9.8, Binance-Peg Dogecoin (DOGE) yüzde 8.8 arttı.

Web3 coin’ler arasında yalnızca LIT yükseldi

Web3 coin’ler arasında, son 24 saatte en çok yükselen coin yüzde 10 ile Litentry (LIT) oldu. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Litentry, merkeziyetsiz kimlik doğrulama ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi altyapısıdır. Litentry, Blockchain ile kullanıcı merkezli bir ağ lehine olan değişimi desteklemeye yardımcı olduğunu söylüyor. Son olarak Litentry, kimlik tabanlı bir ağ ve ilgili araçları, bir kimlik eşleştirme ve kimlik belirleme mekanizması içerir. Yani bir bütün olarak merkezi olmayan kimlik ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi altyapısından oluşur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir