Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.610
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.610
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ini Not Edin: Büyük Haberleri Var!

DeFi altcoin piyasası katlanarak büyümeye devam ediyor ve hem küresel farkındalığı hem de benimsenmeyi kendine çekiyor. İşte DeFi Yield’in Kava Labs ile ortaklığından TimeSwap’ın stratejik mainnet lansmanına haftanın en önemli haberleri…

Haftanın DeFi altcoin duyuruları

Merkezi olmayan Blockchain ağı Flag Network, BitMart’ta FLAG token’in stratejik bir listesini duyurdu. BitMart, tahmini günlük 3 milyar dolarlık işlem hacmine sahip popüler bir kripto para borsası. Listeleme sayesinde borsa, FLAG/USDT ticaret çiftlerini destekleyecek.

https://twitter.com/flagnetwork_NFT/status/1506907448904351749

Chainlink (LINK), kısa süre önce Startup With Chainlink platformunun açılışını yaptı. Platform, Blockchain ve kripto sektörlerinde yeniliği ve benimsenmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olacak. Ayrıca, Web3 tabanlı girişimler için ihtiyaç duyulan desteği sağlayacak.

Binance Smart Chain (BSC) tabanlı DeFi altcoin projesi Keyswap, yenilikçi DEX platformunu duyurdu. DEX’in lansmanı sayesinde, kullanıcılar artık Keyswap farm, yenilikçi havuzlar, NFT’ler vb. gibi çeşitli yatırım seçeneklerine ulaşabilecek.

Geçen hafta MistX, Balancer’ı toplayıcısına entegre edeceğini duyurdu. Duyuruya göre, yakın zamanda alınan hibe, Balancer havuzlarının MistX takas teknolojisi ile entegrasyonunu kolaylaştıracak. Ayrıca Balancer Grants, Balancer ekosisteminin gelişimini desteklemek için tasarlanmış, topluluk tarafından yönetilen bir hibedir.

Geçen hafta, popüler katman-1 Blockchain Kava, DeFiYield ile stratejik bir ortaklık kurdu. Kullanıcılar artık tüm kripto varlıklarını Kava Blockchain üzerinde yönetebilecek.

Algoritmik stablecoin TerraUSD (UST) artık cross hain DEX platformu THORSwap’ta yayında. Kullanıcılar LUNA/Bitcoin, UST/ETH veya UST/USDC ticaret çiftleri ile ticaret yapabilecek. Ayrıca bu takaslar, aracılara, KYC’ye veya limitlere ihtiyaç duymadan doğrudan gerçekleştirilebiliyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, BNB Chain tabanlı merkezi olmayan para piyasası Venus Protocol, Coinbase Wallet ile ortaklık kurdu. Coinbase ayrıca dünyanın en güvenli kripto cüzdanı ve dApp tarayıcısı olarak lanse edildi.

Timeswap mainnet 21 Mart 2022’de Polygon’da yayınlandı. Timeswap ilk DeFi, izinsiz, sabit vadeli ödünç verme ve ödünç alma ekosistemi olmaya odaklanıyor.

Beefy Finance, EVM uyumlu Blockchain’ler ile birlikte artık DeFiYield listesinde. Beefy Finance kullanıcıları artık bakiyelerini, mevduatlarını vb. takip edebilecek.

tofuNFT, The Dead Cuties NFT’lerini listeledi. NFT’ler artık tofuNFT’de takas ve alım satım için mevcut olacak. The Dead Cuties, tümü kendi benzersiz özellikleri ve özelliklerine NFT parçalarının bir koleksiyonudur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir