Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.630
% 1.70
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.630
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu 10 DeFi Altcoin’ine Dikkat: Önemli Haberler Geldi!

Metaverse ve NFT piyasalarının yanında, regülasyonlarla sıkça etkileşime geçen DeFi altcoin sektörü, son günlerde bir dizi olumlu ve olumsuz gelişmeyle gündeme geldi. Bu yazıda, 3-9 Ocak haftasının duyurularına ve ortaklık, entegrasyon vb. gibi gelişmelerine göz atalım.

İşte haftanın DeFi altcoin haberleri

Popüler açık kaynaklı platform Harmony (ONE), kısa süre önce CryptoRubic multi chain ekosistemiyle stratejik bir ortaklığa girdi. Başka bir deyişle, Harmony Protocol artık CryptoRubic’te yayında.

Dünyanın ilk CeFi ve DeFi toplayıcı platformu OpenOcean (OOE), Chainlink Keepers’ı entegre etti. Entegrasyon, OpeanOcean toplayıcı platformunda daha iyi limit emri ve DEX ticaretini kolaylaştıracak.

DeFi platformu Ferrum Network, yakında piyasaya sürülecek olan P2E dövüş oyunu MetaFighter’ın danışman ortağı oldu. Ortaklıkla beraber kazanılan özellikler aşağıdaki Medium post’unda açıklanıyor.

Movr Network, Fantom’un cross chain altyapı oluşturucu platformu FundMovr’a stratejik entegrasyonunu duyurdu. Artık FundMovr SDK’ları ve API’leri, Fantom (FTM) ekosistemine sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir. Böylece, diğer Blockchain’lerde birinci sınıf kullanıcı deneyimini kolaylaşıyor.

Popüler kripto fintech platformu Crypto.com, Oasis Network (ROSE) listesini duyurdu. Ortaklık sayesinde kullanıcılar, fiat para birimleriyle doğrudan Crypto App üzerinden ROSE token satın alabilirler.

  • coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz, analist Kyle Portman’un Algorand (ALGO) analizlerine buradan göz atabilirsiniz.

Drone Racing League, bir ortaklık aracılığıyla, Playground Labs ile Algorand Blockchain’de bir oyna-kazan spor oyunu başlatma planlarını açıkladı. Duyuruya göre ortaklık, Drone Race League’in sanal versiyonunun başlatılmasına yardımcı olacak.

Estonya kripto yasaklarını gündeme taşıdı

Bir zamanlar kripto dostu bir yer olan Estonya, DeFi sektörünü yasaklama planlarını açıkladı. Yakın tarihli bir duyuruda ülke, DeFi dolandırıcılık projelerindeki artışın bu kararın arkasındaki ana neden olduğunu ortaya koydu. Ayrıca, yakında daha katı kripto düzenlemeleri getirmeyi planlıyor.

Web3.0 uygulama çözümü platformu MassBit, Polygon Network ile stratejik olarak ortaklık kurdu . Bu nedenle ortaklık, Polygon ekosisteminin gelişmesine yardımcı olacaktır. İlginç bir şekilde, Polygon, MassBit’in cross chain indeksleme ürününe de erişim sağlayabiliyor.

Multichain, bir başka stratejik ortaklığa daha imza attı. Ayrıca, “Web3.0 için nihai yönlendirici” olarak da bilinen Cross Chain Yönlendirici Protokolü (CRP), Multichain, DEX platformu WardenSwap ile ortaklık kurmuştur. Ayrıca ortaklık, WAD token’lerinin BSC ve ETH Blockchain’leri arasında sorunsuz bir şekilde hareket etmesini mümkün kılacaktır. Özellikle, Multichain daha önce Anyswap olarak biliniyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir